​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Nedenfor finner du en liste over de elevene som snart kommer til Norge, og som vi søker vertsfamilier til.  Ta kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på 

tlf. 99 28 13 00 man - fre kl.9-16 hvis du vil høre mer om å være vertsfamilie for en av disse utvekslingselevene. Vi har ankomst av utvekslingselever både i august i januar. Nye søkere legges fortløpende ut her.


Alice, 17 år fra Italia ​( 10 mnd. & ankommer 17. august 2017)

Interesser: sykle, svømming, sport, fjellturer, piano, bøker, skrive tekster, fotografering

Alice bor i Italia med foreldrene sine, lillesøsteren og de 2 kattene. Hun liker å være ute enten det er ute på sykkel, svømme, gå på tur i skogen eller på fjellet, eller å spille piano, lese bøker eller skrive tekster, fotografere, se gode filmer, og er ekstra fasinert av gamle filmregissører som Woody Allen, Sean Conneryol men også yngre skuspillere som Scarlett Johansen.

Hun er flink på skolen, og er aktiv på skolen både faglig og sosialt med der. På fritiden er de en venninne gjeng på 4 venninner som tilbringer mye tid sammen, og har det mye gøy sammen. Hun har også gått på et norskkurs for å lære seg litt norsk før hun kommer til Norge.

Hun er fasinert av andre kulturer, og gleder seg til å oppleve Norge, gå på skole her, lære norsk, få nye venner og bo hos en norsk familie. Hun er glad i å lage mat, og på ettermiddagen er det hun som lager maten til seg selv og lillesøsteren når de kommer hjem fra skolen.

Favorittdyr: katt (hun har 2)   Favorittfag: Historie      Favorittbøker: «The three Musketeers» 

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Viktoriya, 14 år fra Canada ​( 3. mnd. & ankommer 17. august 2017)

Volleyball, hester/ridning, svømming, kunst, musikk, synge

Viktoriya bor i Canada (fransktalende del) sammen med moren, faren, lillebroren sin og hunden deres. Hun er født i Bulgaria, men familien flyttet til Canada når hun var 3 år gammel. Faren hennes er veterinær og moren jobber med hestetransport, så hun kommer fra en dyrekjær familie. Hester og ridning er også en av favoritt interessene, i tillegg til volleyball på skolelaget, og svømming (tidligere drev hun med synkronsvømming).

Hun klarer seg godt på skolen og er veldig engasjert både med idrett og med frivillighetsarbeid både i og utenfor skolen, som green committee, og for International Amnesty. Hun går på en IB skole (international baccularate), som finnes som utdanningsprogram på flere videregående skoler her i Norge. Når hun kommer på utveksling til Norge i 3 mnd. skal hun gå på en vanlig ungdomsskole på 10.trinn. Favorittfaget er historie. Hun har familie som bor i England, Frankrike og i Bulgaria, og er vant til å reise og besøke de om sommeren.

På fritiden liker hun å være med venner og familie, og hun er ofte barnevakt for lillebroren sin på 5 år.

Favorittdyr: Hester og hund (hun har 1)

Viktoriya skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien i 10.klasse. 

​​​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Nathan, 17 år fra Frankrike ​(ankommer 17. august 2017)

All sport, klatring, badminton, volleyball, dyr, programmering og PC maskiner.

​​

Nathan kommer i august 2017 og reiser hjem i juni 2018.

​Nathan bor i nord vest Frankrike sammen med sine foreldre og 2 søsken som begge er yngre enn ham. Han bor i en liten by med dårlig bussforbindelse, så man kan vel si han er egnet til Norske forhold. 

Han har et godt forhold til sine søsken og familie liker å gjøre ting sammen, som å gå turer og spille spill. Han elsker naturen og dyr og han har en hund som er 9 år gammel.

På skolen leser han økonomi og ledelse, noe som han trives veldig godt med. Beskriver seg selv som en rolig gutt som er interessert i allsidig sport og prøver seg gjerne på nye. Selv om han beskriver seg som rolig er han avhengig av holde seg i gang. Han er interessert i programmering og PC maskiner og er litt teknisk anlagt.

Nathan drømmer om å komme til Norge. Han elsker den norske Naturen og er velig nysgjerrig på vår kultur og han gleder seg til å lære seg Norsk. Han ønsker også å dele sin kultur med dere.

​​​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Cooper , 15 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Piano, programmering, svømme, politikk & tegning

Han bor i solskinnsstaten i USA sammen med moren sin, storesøsteren som studerer på universitetet og katten. Foreldrene er skilt men han treffer faren sin hver uke. I helgene er de som oftest hos stefaren, der han treffer sin bonussøsken på 7 og 10 år.

Cooper trives godt på skolen og klarer seg bra i alle fag. For 2 år siden begynte han å lære seg svensk, gjennom venner han fikk der, og fikk interesse for de nordiske land. Han har fulgt med på TV serier som Okkupert og Bron/Broen som er svensk/dansk. Han er også interessert i politikk, og det startet når han var 11 år og deltok på en online quiz konkurranse. Programmering/koding står høyt på interesselisten, i tillegg til piano

Favoritthobby: spille piano (ca.1 time hver dag)       Favorittdyr: katt

Cooper er interessert i Norge og de nordiske land, og har lært seg en del svensk og litt norsk. Han gleder seg til å bli del av en norsk familie, lære seg språket og ikke minst vokse personlig på sitt utvekslingsår. Han skal gå en skole i nærheten, i Vg1 på Studiespesialisering. Aktiviteter på fritiden som vi oppfordrer alle til å bli med på, må de selv betale for, og lommepenger til alt fra kinobesøk, klær og sko til transport til/fra skole og aktiviteter.

​​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på:   info@myeducation.no

Lilly, 15 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Lilly spiller tverrfløyte i korps, liker fotografering, teater, kor, turn, svømming

Lilly bor sammen med sin mor og sin stefar og lillesøster. Hennes far og ste mor og en lillebror bor ikke så langt unna og hun ser dem ofte. 

Hun bor i en liten by med historisk tilknytning til Hanseater tiden og Svensk innflytelse. Lilly er stolt av sin hjemby og dens historien. Hun beskriver sin by som liten og pen. Hun går også på en skole med en lang historie som går helt tilbake til midten av 1200, da det var et kloster. 

Lilly er skoleflink og har gode karakterer og liker best musikk, fysisk aktivitet, tysk, og Engelsk, og hun skriver masse interessant i sitt vertsfamilie brev. På fritiden liker Lilly å spille tverrfløyte i et korps og tar i tillegg timer i tverrfløyte ved siden om. Hun har spilt siden hun var ca. 7års alderen og har spilt i korps de siste 5 årene. Med Korpset har hun besøkt mange steder både i inn og utland og liker å reise.

Hun var også med i et kor og en teater klubb og drev også med turn. Hun var også en aktiv svømmer.

Lilly skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien i 10.klasse. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter.

​​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: Info@myeducation.no

Nike , 16 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Kor, hester/ridning, førstehjelp, ski, tennis, svømming, jogging

Nike bor på et tettsted i syd Tyskland med moren, stefaren, lillesøsteren sin, hunden og de 2 skilpaddene. Faren treffer hun som oftest i helgene, siden han jobber mye i England.

Hun går turer med hunden sin hver dag, og når hun jogger. Eller er hun veldig glad i hester og har holdt på med ridning i 11 år. Hun er vant til å hjelpe til hjemme med å dekke på bordet, ta ut av vaskemaskinen, lage mat, rydde og vaske. Nike er glad i barn og sitter ofte barnevakt. Familien har selv vært vertsfamilie for en gutt fra New Zealand i 2 måneder, og hun skal på utveksling i Frankrike 1 uke før skoleslutt. I vintersesongen trener hun alpint, 2 dager i uka, og konkurrerer litt lokalt. Familien drar også på skiferier av og til i Østerrike.

Hun er en sosial jente og liker å være med venner og familie.

Hun står opp kl.6.30 om morgenen og sykler til skolen året rundt. Skoledagen varer til ca. kl.13. Når skoledagen er slutt er hun med i skole koret og i førstehjelpsgruppa. I tillegg til koret tar hun sangtimer. Hun er flink på skolen, og trives godt på skolen. Hun er interessert i å lære seg flere språk, og gleder seg til å lære norsk, bli en del av en norsk familie, gå på skole og få norske venner.

Favorittbøker dyr: Lucinda Riley + krim Favorittdyr: Hest og hund

Nike skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Jackson, 15 år fra USA ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: dyr, skrive tekster,tegne drama klubb, høre på musikk, dyr, fotturer i naturen, svømme i sjøen

Han bor i solskinnsstaten i USA sammen med foreldrene sine, 1 yngre bror og 2 eldre brødre, 4 katter og 4 hunder.

​På skolen er favorittfaget: kreativ skriving. Han klarer seg godt på skolen i de andre fagene også, men det er å skrive han liker best. Om sommeren liker han å svømme ofte i sjøen sammen med vennene sine, og gå på baseball kamper. På fritiden liker Jackson å bake og lage mat, og det er foreldrene spesielt takknemlig for. Han er også veldig opptatt av dyr og dyrebeskyttelsen, og stiller ofte opp som frivillig på den dyreklinikken.

Det synes han er veldig givende å hjelpe til med å ta vare på dyrene. I helgene pleier han ellers å være med venner, eller er på ekstra jobben i barber salongen

Favorittdyr: katter og hunder Favoritthobby: bake og lage mat

Jackson syne Norge virker som et fantastisk land å bo i, og er fasinert av naturen her, gleder seg til å bli del av en norsk familie, lære seg språket og ikke minst vokse personlig på sitt utvekslingsår. Jackson skal gå en skole i nærheten, og gå i Vg1 på Studiespesialisering. Aktiviteter på fritiden som vi oppfordrer alle til å bli med på, må de selv betale for, og lommepenger til alt fra kinobesøk, klær og sko til transport til/fra skole og aktiviteter.

​​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Maia , 15 år fra USA ​(ankommer 17. august 2017)

Kor, fjellturer, teater, lese, dyrebeskyttelse, miljøvern, skrive dikt, lage og se filmer!

Maia bor i USA med foreldrene sine, broren, hunden, katten og 8 kyllinger. Storebroren er student i Canada, så han er bare hjemme i ferier. Hun har flere interesser som kor, drama, er opptatt av dyrebeskyttelse, tar seg av familiens kjæledyr og tar ansvar for å holde rommet rent og ryddig, og passer ofte barna i nabolaget.

Hun er flink på skolen, er opptatt av miljøvern og vet godt at Norge er et foregangsland innen miljøvern. Favorittfagene er historie og engelsk. Hun er med i en teater gruppe på skolen, er med i 2 kor (et jazzkor og et tradisjonelt kor), og er derfor aktiv på skolen både sosialt og faglig

Hun er glad i å være ute, gå på fjellturer, stå på ski, og holdt på med synkronsvømming i 4 år. Hun er glad i å være sammen med venner og høre på musikk – gjerne jazz – oppleve kunst på museer, gå turer og lese/skrive dikt i Dead Poets Society.

Hun er fasinert av norsk historie og kulturen her, og gleder seg til å oppleve det, gå på skole, lære norsk, få nye venner og bo hos en norsk familie.

Favorittbok: Pride and Prejudice

Maia skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på studiespesialisering i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Caterina, 16 år fra Italia ​(ankommer 17. august 2017)  

Kunstløp på rulleskøyer, sport, lese, høre på musikk og se filmer!

Caterina bor i Nord Italia med foreldrene sine, lillebroren og hunden deres. Hun er veldig glad i lillebroren sin som er en del år yngre enn henne, og liker å ta godt var på han. Generelt liker hun å hjelpe andre mennesker, og er vant til å hjelpe til hjemme med alt fra å vaske badet, rydde rommet sitt til å hjelpe lillebroren med leksene.

Hun er flink på skolen, og går på en skole med realfag (matematikk, fysikk og naturfag), men de har også latin, engelsk og andre fag. Hun er nysgjerrig og utadvendt av natur, og liker å være med venner og familie. Hun er med i en gruppe for frivillige som om sommeren organiserer tilstelninger for barn, hvor de finner på forskjellige aktiviteter og spill for og samen med dem.

Hun er glad i holde på med sport, og har vært aktiv med kunstløp på rulleskøyter siden hun var 6 år. Hun har alltid vært fasinert av den idretten så lenge hun kan huske. Det er et godt miljø blant jentene i klubben hun er i. Hun kan også stå på skøyter på isen, som hun har prøvd noen ganger, og sier det ikke er så stor forskjell fra rulleskøyter egentlig.

​Hun gleder seg til å gå på norsk skole, får nye venner bo hos en norsk familie og lære seg norsk, og forstå hvordan man lever i Norge.

Favorittbok: The Kite Runner /Favorittartist: Ed Sheeran /           Favoritt Tv serie: “The Vampire Diaries”

Caterina skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på studiespesialisering i Vg2. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter. 

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Stefanie, 16 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Musikk, ungdomsklubben YMCA, førstehjelp, jogge og longboarding

Stefanie bor på et tettsted i sentral Tyskland med faren og moren sin, hunden og 3 katter. Storesøsteren har flyttet ut og studerer til å bli veterinær. Området hun kommer fra er kjent for et behagelig klima, vingårder og et landskap med høyder rundt og særpregede hus.

Hun er flink på skolen og favorittfagene er engelsk og samfunnsfag, tysk og kunst. Hun er med i elevrådet og i førstehjelpsgruppa på skolen, som hun synes er meningsfylt å være med på. Hun gleder seg til å gå på norsk skole, og til å bruke laptop i timene. 

Hun har aldri vært i Norge, men gleder seg til å oppleve den norske naturen som hun har sett og hørt så mye fint om.

På fritiden liker hun å være sosial gjennom ungdomsgruppa YMCA, jogge, stå på longboard med venner, være leder for en barnegruppe i alderen 9 til 10 som synger, spiller spill, baker ol.  Hun liker å være sammen med venner å gå på kino og, selfølgelig, være sammen  med familien. 

Hun er glad i musikk fra pop, indie til rock og rap, og liker å gå på konserter og teater med familien.​

Favorittdyr: Katter (hun har 3) og hunder (hun har 1)​

Stefanie skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, enten i Vg1 eller i Vg2. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Indira, 15 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: hester/ridning, katter, hunder, dans, fotografering, stå på skøyter, skrive historier og sykle

​Indira bor sammen med foreldrene sine, sin yngre bror og 2 katter på et lite sted, ikke så langt fra en større by i Tyskland. Hun har hørt mye bra om norsk skole, og det norske landskapet, fjellene og de koselige husene er hun også veldig betatt av. Hun gleder seg derfor til å bli del av en norsk familie og gå på en norsk skole kommende skoleår.

Familien bor i et hus med hage og naturen rett utenfor døra. Moren jobber på en skole og faren jobber som ingeniør. Hun har en lillebror, som hun er veldig glad i og kaller ham sin bedre halvdel. Indira er en skoleflink jente med språk som favorittfag, og hun gleder seg til å lære norsk og bo hos en norsk familie. 

Hun syklet som regel til skolen. Indira er glad i dyr, og går tur med nabohunden ofte, siden eieren sitter i rullestol. Hun har selv 2 katter, og bor 2 minutter unna stallen, hvor hun tar seg av en gammel, snill ponny. 

Hun liker å dra på rideturer i nærområdet så ofte hun kan. På fritiden liker hun å være med venner, spille fotball, dra sammen til badesteder om sommeren, gå på kino, stå på skøyter eller bare være sosial. Ellers liker familien å reise, som oftest med campingvogn i Italia, Frankrike og Spania. Hun har aldri vært i Norge og gleder seg veldig til det.

Favorittbøker: Krim (Sherlock Holmes – hun er fan av gamle filmer og historier)

​Indira skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, i 10.klasse. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne din familie tenke seg å bli bedre kjent med Indira? 

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: Info@myeducation.no

Franka, 15 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: Teater/skuespill, politikk, musikk, spille piano og gitar, skrive historier og se på filmer!

Franka kommer fra en større by i Tyskland og bor sammen med foreldrene sine og en yngre søster. Franka er en våken og opplyst jente, som er opptatt av samfunn og politikk. Hun er flink på skolen og er veldig interessert i bøker, reise og oppleve forskjellige steder, kunst og matte.

Faren eier en kafé og dette er ofte møtestedet i løpet av dagen. Familien liker å gå turer i helgene og avslutter med en tur inom kafèen. Sammen med venninner liker hun å diskutere livet og noen ganger skriver de små historier sammen.

Hun elsker å lese bøker og noen gange leser hun for sin yngre søster på kveldene. Hun er veldig glad i søstern sin, selv om de kan være uenige.

​Franka er med i en teater gruppe på skolen, hvor de setter opp små forestillinger som de viser frem på slutten av året. Franka er også aktivt med i kirken der hun hjelper med undervisning av nye konfirmanter.

Favorittbøker: Harry Potter, The Fault in Our Stars, Anna Karenina. Bøker som gir henne mening.

Franka skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på 10.trinn. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og deres aktiviteter.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Luca, 16 år fra Italia ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: Fotballdommer i helgene, lese, trening og være med venner!

Luca bor i en liten og rolig by ved sjøen i Italia, sammen med foreldrene sine og 2 yngre søsken. Om sommeren liker han å tilbringe tid på stranda med venner og familie.

Er dere en familie som liker Italia som ferieland, den vakre arkitekturen, kulturen, maten ol., så er det en flott mulighet til å bli mer kjent med Italia og kulturen der.

På skolen er favorittfagene naturfag, matematikk, gresk og filosofi. Han klarer seg godt på skolen og drømmer om å bli lege en dag. Han liker trening og er ca.3 ganger i uka på treningssenteret og fotballdommer i helgene. I helgene pleier han ellers å være med venner, enten de spiller spill eller er tar en tur inn til byen.

Favorittmat: Pizza                  Favorittfilm: The Gladiator             Faborittbøker: Adventure bøker

Luca gleder seg til å bli del av en norsk familie, kulturen her, språket og ikke minst vokse personlig på et utvekslingsår. Luca skal gå en skole i nærheten, og gå i Vg2 på Studiespesialisering. Aktiviteter på fritiden som vi oppfordrer alle til å bli med på, må de selv betale for, og lommepenger til alt fra kinobesøk, klær og sko til transport til/fra skole og aktiviteter.

Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og de aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Luca?

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Mariantonietta, 17 år fra Italia ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: Youth Club, lese, frivillig/volunteer på kulturelle arrangementer, filmer, musikk, svømming

Mariantonietta bor i Italia med moren, storebroren og hunden sin. Faren gikk bort når hun var 10 år gammel. Hun savner han, men det har godt fint med en god og sammensveiset familie rundt seg.

Er dere en familie som har en felles interesse med Marioantonietta, og/eller er interessert i Italia; språket, ferielandet eller maten, og synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, så vil gi gjerne høre fra dere.

Favorittband: Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, ACDC Favorittbøker: Fantasy

Mariantonietta tar buss til skolen mandag til lørdag, ca. 40 minutter hver vei. Hun er glad i skolen sin. I Italia går man på skole 6 dager i uka. Hun gleder seg til å bli kjent med språket, en norsk familie, få nye venner på skolen, og oppleve et annerledes skoleår. Hun liker snø og stå på ski, skøyter og snowboard.

Hun liker svømming (ca.2 ganger i uka - men det er ikke på konkurransenivå). Musikk er en annen stor interesse – mest rock og pop. I byen hun bor har de en årlig litteratur festival. Der pleier hun og vennene og delta som frivillige, og det er et av årets høydepunkt. Hun skal gå på en skole i nærheten, på studiespesialisering i Vg2. Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger ellers.

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Jannik, 15 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: judo(2-3 ganger i uka), kano/kajakk padling, speider, har vært i Lofoten og gått Beseggen!

Jannik bor i en liten by ikke så langt fra flere større byer i Tyskland sammen med foreldrene sine og sin lillesøster, som alle er involvert i speideren.

Er dere en familie som har en eller flere felles interesser med Jannik, er det et godt utgangspunkt for å bli hans vertsfamilie. Er dere interessert i Tyskland, enten det er språket, kulturen, maten, tysk fotball eller andre ting, er det enda en grunn til å bli vertsfamilien hans

Han tar buss til skolen hver morgen og går hjemmefra kl.6.30 for å ta bussen. På skolen er favorittfagene matematikk, latin, historie og geografi, biologi og gym.

Favorittbøker: Harry Potter, Lord of Rings and the Hobbit og Eragon

Jannik har vært i Norge flere ganger med familien, både i Lofoten, Femunden og i Jotunheimen. Han er glad i være på tur enten det er med familie og venner, eller på turer med speideren. Han gleder seg til å bli del av en norsk familie, kulturen her, språket og ikke minst vokse personlig på et ut utvekslingsår.

Han skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, enten i 10.klasse eller i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle å bli med på, må han selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne din familie tenke seg å bli bedre kjent med Jannik?

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på:  info@myeducation.no

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube