​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Alle utvekslingselever er per dags dato plassert hos vertsfamilier, men ta gjerne kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på tlf. 99 28 13 00 man - fre kl.9-16.

Vi har ankomst av utvekslingselever både i august i januar. Nye søkere legges fortløpende ut her.


Nike , 16 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Kor, ridning, førstehjelp, ski, tennis, svømming, jogging

Nike bor på et tettsted i syd Tyskland med moren, stefaren, lillesøsteren sin, hunden og de 2 skilpaddene. Faren treffer hun som oftest i helgene, siden han jobber mye i England.

Hun går turer med hunden sin hver dag, og når hun jogger. Eller er hun veldig glad i hester og har holdt på med ridning i 11 år. Hun er vant til å hjelpe til hjemme med å dekke på bordet, ta ut av vaskemaskinen, lage mat, rydde og vaske. Nike er glad i barn og sitter ofte barnevakt. Familien har selv vært vertsfamilie for en gutt fra New Zealand i 2 måneder, og hun skal på utveksling i Frankrike 1 uke før skoleslutt. I vintersesongen trener hun alpint, 2 dager i uka, og konkurrerer litt lokalt. Familien drar også på skiferier av og til i Østerrike.

Hun er en sosial jente og liker å være med venner og familie.

Hun står opp kl.6.30 om morgenen og sykler til skolen året rundt. Skoledagen varer til ca. kl.13. Når skoledagen er slutt er hun med i skole koret og i førstehjelpsgruppa. I tillegg til koret tar hun sangtimer. Hun er flink på skolen, og trives godt på skolen. Hun er interessert i å lære seg flere språk, og gleder seg til å lære norsk, bli en del av en norsk familie, gå på skole og få norske venner.

Favorittbøker dyr: Lucinda Riley + krim Favorittdyr: Hest og hund

Nike skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Keely , 16 år fra Australia ​(ankommer 17. august 2017)

Lese bøker, fotball og kondisjonstrening, og aktiviteter ved havet som surfing, seiling, og svømming, og fotturer

Keely kommer fra en liten by ved havet på Australias sydøstkyst. Keely er en rolig men likevel engasjert jente som elsker å lese og studere. Av aktiviteter liker hun å spille fotball, trene kondisjon, surfing og svømme i havet. I det siste har hun begynt å trene boksing, som hun synes er gøy. Hun er glad i fotturer, friluftsliv og oppleve nye ting. Hun spiller også litt piano.

Hun liker aller mest å lese å diskutere bøker eller dagens nyheter og hendelser. Hun er interessert i lokale samfunnstemaer, men også det som skjer internasjonalt. Keely er flink på skolen og går på en katolsk skole og lærerne hennes er like begeistret for at hun skal reise på utveksling som Keely.

De sier at hun er ansvarsfull og pliktoppfyllende og selvgående når det kommer til å lese og gjøre lekser. Hun er flink til å hjelpe til hjemme, og spør ofte om hun hun skal hjelpe til med andre ting enn sine faste oppgaver.

​Keely ble interessert i Norge for flere år siden, og har veldig lyst å reise til et land så langt borte og med et veldig annerledes klima sammenlignet med Australia. Hun håper å lære seg norsk og å oppleve vår kultur. Hun ønsker å skape bånd med familien og få skolevenner som vil vare lenge etter at hennes 5 måneder i Norge er over.

Hun blir omtalt som rolig, vennlig, nysgjerrig, entusiastisk, selvsikker og spontan og voksen for sin alder.

Hun skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på studiespesialisering i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Maia , 15 år fra USA ​(ankommer 17. august 2017)

Kor, fjellturer, teater, lese, dyrebeskyttelse, miljøvern, skrive dikt, lage og se filmer!

Maia bor i USA med foreldrene sine, broren, hunden, katten og 8 kyllinger. Storebroren er student i Canada, så han er bare hjemme i ferier. Hun har flere interesser som kor, drama, er opptatt av dyrebeskyttelse, tar seg av familiens kjæledyr og tar ansvar for å holde rommet rent og ryddig, og passer ofte barna i nabolaget.

Hun er flink på skolen, er opptatt av miljøvern og vet godt at Norge er et foregangsland innen miljøvern. Favorittfagene er historie og engelsk. Hun er med i en teater gruppe på skolen, er med i 2 kor (et jazzkor og et tradisjonelt kor), og er derfor aktiv på skolen både sosialt og faglig

Hun er glad i å være ute, gå på fjellturer, stå på ski, og holdt på med synkronsvømming i 4 år. Hun er glad i å være sammen med venner og høre på musikk – gjerne jazz – oppleve kunst på museer, gå turer og lese/skrive dikt i Dead Poets Society.

Hun er fasinert av norsk historie og kulturen her, og gleder seg til å oppleve det, gå på skole, lære norsk, få nye venner og bo hos en norsk familie.

Favorittbok: Pride and Prejudice

Maia skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på studiespesialisering i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Caterina, 16 år fra Italia ​(ankommer 17. august 2017)

Kunstløp på rulleskøyer, sport, lese, høre på musikk og se filmer!

Caterina bor i Nord Italia med foreldrene sine, lillebroren og hunden deres. Hun er veldig glad i lillebroren sin som er en del år yngre enn henne, og liker å ta godt var på han. Generelt liker hun å hjelpe andre mennesker, og er vant til å hjelpe til hjemme med alt fra å vaske badet, rydde rommet sitt til å hjelpe lillebroren med leksene.

Hun er flink på skolen, og går på en skole med realfag (matematikk, fysikk og naturfag), men de har også latin, engelsk og andre fag. Hun er nysgjerrig og utadvendt av natur, og liker å være med venner og familie. Hun er med i en gruppe for frivillige som om sommeren organiserer tilstelninger for barn, hvor de finner på forskjellige aktiviteter og spill for og samen med dem.

Hun er glad i holde på med sport, og har vært aktiv med kunstløp på rulleskøyter siden hun var 6 år. Hun har alltid vært fasinert av den idretten så lenge hun kan huske. Det er et godt miljø blant jentene i klubben hun er i. Hun kan også stå på skøyter på isen, som hun har prøvd noen ganger, og sier det ikke er så stor forskjell fra rulleskøyter egentlig.

​Hun gleder seg til å gå på norsk skole, får nye venner bo hos en norsk familie og lære seg norsk, og forstå hvordan man lever i Norge.

Favorittbok: The Kite Runner /Favorittartist: Ed Sheeran /           Favoritt Tv serie: “The Vampire Diaries”

Caterina skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på studiespesialisering i Vg2. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter. 

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Stefanie, 16 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Musikk, ungdomsklubben YMCA, førstehjelp, jogge og longboarding

Stefanie bor på et tettsted i sentral Tyskland med faren og moren sin, hunden og 3 katter. Storesøsteren har flyttet ut og studerer til å bli veterinær. Området hun kommer fra er kjent for et behagelig klima, vingårder og et landskap med høyder rundt og særpregede hus.

Hun er flink på skolen og favorittfagene er engelsk og samfunnsfag, tysk og kunst. Hun er med i elevrådet og i førstehjelpsgruppa på skolen, som hun synes er meningsfylt å være med på. Hun gleder seg til å gå på norsk skole, og til å bruke laptop i timene. 

Hun har aldri vært i Norge, men gleder seg til å oppleve den norske naturen som hun har sett og hørt så mye fint om.

På fritiden liker hun å være sosial gjennom ungdomsgruppa YMCA, jogge, stå på longboard med venner, være leder for en barnegruppe i alderen som synger, spiller spill, baker ol. sammen, gå på kino og være med familien. 

Hun er glad i musikk fra pop, indie til rock og rap, og liker å gå på konserter og teater med familien.​

Favorittdyr: Katter (hun har 3) og hunder (hun har 1)​

Stefanie skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, enten i Vg1 eller i Vg2. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Indira, 15 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: hester, katter, hunder, dans, fotografering, stå på skøyter, skrive historier og sykle

​Indira bor sammen med foreldrene sine, sin yngre bror og 2 katter på et lite sted, ikke så langt fra en større by i Tyskland. Hun har hørt mye bra om norsk skole, og det norske landskapet, fjellene og de koselige husene er hun også veldig betatt av. Hun gleder seg derfor til å bli del av en norsk familie og gå på en norsk skole kommende skoleår.

Familien bor i et hus med hage og naturen rett utenfor døra. Moren jobber på en skole og faren jobber som ingeniør. Hun har en lillebror, som hun er veldig glad i og kaller ham sin bedre halvdel. Indira er en skoleflink jente med språk som favorittfag, og hun gleder seg til å lære norsk og bo hos en norsk familie. 

Hun syklet som regel til skolen. Indira er glad i dyr, og går tur med nabohunden ofte, siden eieren sitter i rullestol. Hun har selv 2 katter, og bor 2 minutter unna stallen, hvor hun tar seg av en gammel, snill ponny. 

Hun liker å dra på rideturer i nærområdet så ofte hun kan. På fritiden liker hun å være med venner, spille fotball, dra sammen til badesteder om sommeren, gå på kino, stå på skøyter eller bare være sosial. Ellers liker familien å reise, som oftest med campingvogn i Italia, Frankrike og Spania. Hun har aldri vært i Norge og gleder seg veldig til det.

Favorittbøker: Krim (Sherlock Holmes – hun er fan av gamle filmer og historier)

​Indira skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, i 10.klasse. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne din familie tenke seg å bli bedre kjent med Indira? 

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Franka, 15 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: Teater/skuespill, politikk, musikk, spille piano og gitar, skrive historier og se på filmer!

Franka kommer fra en større by i Tyskland og bor sammen med foreldrene sine og en yngre søster. Franka er en våken og opplyst jente, som er opptatt av samfunn og politikk. Hun er flink på skolen og er veldig interessert i bøker, reise og oppleve forskjellige steder, kunst og matte.  

Faren eier en kafé og dette er ofte møtestedet i løpet av dagen. Familien liker å gå turer i helgene og avslutter med en tur inom kafèen. Sammen med venninner liker hun å diskutere livet og noen ganger skriver de små historier sammen.

Hun elsker å lese bøker og noen gange leser hun for sin yngre søster på kveldene. Hun er veldig glad i søstern sin, selv om de kan være uenige.

​Franka er med i en teater gruppe på skolen, hvor de setter opp små forestillinger som de viser frem på slutten av året. Franka er også aktivt med i kirken der hun hjelper med undervisning av nye konfirmanter.

Favorittbøker: Harry Potter, The Fault in Our Stars, Anna Karenina. Bøker som gir henne mening.

Franka skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på 10.trinn. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og deres aktiviteter. 

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Luca, 16 år fra Italia ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: Fotballdommer i helgene, lese, trening og være med venner!

Luca bor i en liten og rolig by ved sjøen i Italia, sammen med foreldrene sine og 2 yngre søsken. Om sommeren liker han å tilbringe tid på stranda med venner og familie.

Er dere en familie som liker Italia som ferieland, den vakre arkitekturen, kulturen, maten ol., så er det en flott mulighet til å bli mer kjent med Italia og kulturen der.

På skolen er favorittfagene naturfag, matematikk, gresk og filosofi. Han klarer seg godt på skolen og drømmer om å bli lege en dag. Han liker trening og er ca.3 ganger i uka på treningssenteret og fotballdommer i helgene. I helgene pleier han ellers å være med venner, enten de spiller spill eller er tar en tur inn til byen.

Favorittmat: Pizza                  Favorittfilm: The Gladiator             Faborittbøker: Adventure bøker

Luca gleder seg til å bli del av en norsk familie, kulturen her, språket og ikke minst vokse personlig på et utvekslingsår. Luca skal gå en skole i nærheten, og gå i Vg2 på Studiespesialisering. Aktiviteter på fritiden som vi oppfordrer alle til å bli med på, må de selv betale for, og lommepenger til alt fra kinobesøk, klær og sko til transport til/fra skole og aktiviteter.

Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og de aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Luca?

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Mariantonietta, 17 år fra Italia ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: Youth Club, lese, frivillig/volunteer på kulturelle arrangementer, filmer, musikk, svømming

Mariantonietta bor i Italia med moren, storebroren og hunden sin. Faren gikk bort når hun var 10 år gammel. Hun savner han, men det har godt fint med en god og sammensveiset familie rundt seg.

Er dere en familie som har en felles interesse med Marioantonietta, og/eller er interessert i Italia; språket, ferielandet eller maten, og synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, så vil gi gjerne høre fra dere.

Favorittband: Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, ACDC Favorittbøker: Fantasy

Mariantonietta tar buss til skolen mandag til lørdag, ca. 40 minutter hver vei. Hun er glad i skolen sin. I Italia går man på skole 6 dager i uka. Hun gleder seg til å bli kjent med språket, en norsk familie, få nye venner på skolen, og oppleve et annerledes skoleår. Hun liker snø og stå på ski, skøyter og snowboard.

Hun liker svømming (ca.2 ganger i uka - men det er ikke på konkurransenivå). Musikk er en annen stor interesse – mest rock og pop. I byen hun bor har de en årlig litteratur festival. Der pleier hun og vennene og delta som frivillige, og det er et av årets høydepunkt. Hun skal gå på en skole i nærheten, på studiespesialisering i Vg2. Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger ellers.

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Jannik, 15 år fra Tyskland ​(ankommer 17. august 2017)

Interesser: judo(2-3 ganger i uka), kano/kajakk padling, speider, har vært i Lofoten og gått Beseggen!

Jannik bor i en liten by ikke så langt fra flere større byer i Tyskland sammen med foreldrene sine og sin lillesøster, som alle er involvert i speideren.

Er dere en familie som har en eller flere felles interesser med Jannik, er det et godt utgangspunkt for å bli hans vertsfamilie. Er dere interessert i Tyskland, enten det er språket, kulturen, maten, tysk fotball eller andre ting, er det enda en grunn til å bli vertsfamilien hans

Han tar buss til skolen hver morgen og går hjemmefra kl.6.30 for å ta bussen. På skolen er favorittfagene matematikk, latin, historie og geografi, biologi og gym.

Favorittbøker: Harry Potter, Lord of Rings and the Hobbit og Eragon

Jannik har vært i Norge flere ganger med familien, både i Lofoten, Femunden og i Jotunheimen. Han er glad i være på tur enten det er med familie og venner, eller på turer med speideren. Han gleder seg til å bli del av en norsk familie, kulturen her, språket og ikke minst vokse personlig på et ut utvekslingsår.

Han skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, enten i 10.klasse eller i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle å bli med på, må han selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne din familie tenke seg å bli bedre kjent med Jannik?

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Viviana, 17 år fra Italia ​(ankommer 17. august 2017)

​​Viviana IT 2017

Spiller piano og elsker å synge.  Er med i kor men liker også å synge solo.​

Viviana kommer fra en liten by i nord Italia. Hun bor sammen med sin mor og far og hunden Olli. Hun har en eldre søster som har flyttet til Milano for å studere jus. Viviana er vant til å hjelper til hjemme. Noen av oppgavene hennes er å dekke på bordet, rydde rommet sitt og holde det ryddig og rent ellers i hjemmet. Hun er også med når det skal lages mat, noe hun liker veldig godt. Hun har lært seg noen familiespesialiteter av både sin far og sin bestemor. Hun liker å diske opp noe godt til sin familie og til sine venner.

Viviana liker å ha mange mennesker rundt seg og elsker barn. Hun jobbet med barn i kirken hun hører til og om sommeren er hun med og aktiviserer dem på sommerleir.

Musikk er hennes lidenskap og hun er veldig glad i synge og har sunget i kor siden hun var 6 år. Hun liker også å synge solo. I 8 år har hun spilt piano og tidligere gikk hun på en musikkskole for å lære det. Nå spiller hun på egen hånd og øver på å spille å synge samtidig. Hun ønsker å skrive egne låter på Engelsk en dag.  

​Hun er ikke så aktiv med på sportsaktiviteter etter skolen men med familien drar hun på aktive ferier som vinterferier med langren og alpint.  I fjor begynte hun å lære seg å gå på langrenn.

De liker også å gå fotturer i fjellet når det ikke er snø. Familien er glad i å reise og oppleve nye steder, nye kulturer og nye mennesker.  Nå er hun klar for å lære seg Norsk, bli bedre i Engelsk og bli kjent med nordmenn og vår kultur.  

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

32-instagram 32-facebook 32-youtube-2