​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Alle utvekslingselever er per dags dato plassert hos vertsfamilier, men ta gjerne kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på tlf. 99 28 13 00 man - fre kl.9-16.

Vi har ankomst av utvekslingselever både i august i januar. Nye søkere legges fortløpende ut her.


Luca, 16 år fra Italia ​(10 mnd.  ankommer 17. august 2017)

Interesser: Fotballdommer i helgene, lese, trening og være med venner!

Luca bor i en liten og rolig by ved sjøen i Italia, sammen med foreldrene sine og 2 yngre søsken. Om sommeren liker han å tilbringe tid på stranda med venner og familie.

Er dere en familie som liker Italia som ferieland, den vakre arkitekturen, kulturen, maten ol., så er det en flott mulighet til å bli mer kjent med Italia og kulturen der.

På skolen er favorittfagene naturfag, matematikk, gresk og filosofi. Han klarer seg godt på skolen og drømmer om å bli lege en dag. Han liker trening og er ca.3 ganger i uka på treningssenteret og fotballdommer i helgene. I helgene pleier han ellers å være med venner, enten de spiller spill eller er tar en tur inn til byen.

Favorittmat: Pizza                  Favorittfilm: The Gladiator             Faborittbøker: Adventure bøker

Luca gleder seg til å bli del av en norsk familie, kulturen her, språket og ikke minst vokse personlig på et utvekslingsår. Luca skal gå en skole i nærheten, og gå i Vg2 på Studiespesialisering. Aktiviteter på fritiden som vi oppfordrer alle til å bli med på, må de selv betale for, og lommepenger til alt fra kinobesøk, klær og sko til transport til/fra skole og aktiviteter.

Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og de aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Luca?

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Marioanietta, 17 år fra Italia ​(5 mnd.  ankommer 17. august 2017)

Interesser: Youth Club, lese, frivillig/volunteer på kulturelle arrangementer, filmer, musikk, svømming

Marioantonietta bor i Italia med moren, storebroren og hunden sin. Faren gikk bort når hun var 10 år gammel. Hun savner han, men det har godt fint med en god og sammensveiset familie rundt seg.

Er dere en familie som har en felles interesse med Marioantonietta, og/eller er interessert i Italia; språket, ferielandet eller maten, og synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, så vil gi gjerne høre fra dere.

Favorittband: Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, ACDC Favorittbøker: Fantasy

Mariantonietta tar buss til skolen mandag til lørdag, ca. 40 minutter hver vei. Hun er glad i skolen sin. I Italia går man på skole 6 dager i uka. Hun gleder seg til å bli kjent med språket, en norsk familie, få nye venner på skolen, og oppleve et annerledes skoleår. Hun liker snø og stå på ski, skøyter og snowboard.

Hun liker svømming (ca.2 ganger i uka - men det er ikke på konkurransenivå). Musikk er en annen stor interesse – mest rock og pop. I byen hun bor har de en årlig litteratur festival. Der pleier hun og vennene og delta som frivillige, og det er et av årets høydepunkt. Hun skal gå på en skole i nærheten, på studiespesialisering i Vg2. Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger ellers.

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Jannik, 15 år fra Tyskland ​(10 mnd.  ankommer 17. august 2017)

Interesser: judo(2-3 ganger i uka), kano/kajakk padling, speider, har vært i Lofoten og gått Beseggen!

Jannik bor i en liten by ikke så langt fra flere større byer i Tyskland sammen med foreldrene sine og sin lillesøster, som alle er involvert i speideren.

Er dere en familie som har en eller flere felles interesser med Jannik, er det et godt utgangspunkt for å bli hans vertsfamilie. Er dere interessert i Tyskland, enten det er språket, kulturen, maten, tysk fotball eller andre ting, er det enda en grunn til å bli vertsfamilien hans

Han tar buss til skolen hver morgen og går hjemmefra kl.6.30 for å ta bussen. På skolen er favorittfagene matematikk, latin, historie og geografi, biologi og gym.

Favorittbøker: Harry Potter, Lord of Rings and the Hobbit og Eragon

Jannik har vært i Norge flere ganger med familien, både i Lofoten, Femunden og i Jotunheimen. Han er glad i være på tur enten det er med familie og venner, eller på turer med speideren. Han gleder seg til å bli del av en norsk familie, kulturen her, språket og ikke minst vokse personlig på et ut utvekslingsår.

Han skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, enten i 10.klasse eller i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle å bli med på, må han selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne din familie tenke seg å bli bedre kjent med Jannik?

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: beate@myeducation.no

Viviana, 17 år fra Italia ​(10 mnd.  ankommer 17. august 2017)

​​Viviana IT 2017

Spiller piano og elsker å synge.  Er med i kor men liker også å synge solo.​

Viviana kommer fra en liten by i nord Italia. Hun bor sammen med sin mor og far og hunden Olli. Hun har en eldre søster som har flyttet til Milano for å studere jus. Viviana er vant til å hjelper til hjemme. Noen av oppgavene hennes er å dekke på bordet, rydde rommet sitt og holde det ryddig og rent ellers i hjemmet. Hun er også med når det skal lages mat, noe hun liker veldig godt. Hun har lært seg noen familiespesialiteter av både sin far og sin bestemor. Hun liker å diske opp noe godt til sin familie og til sine venner.

Viviana liker å ha mange mennesker rundt seg og elsker barn. Hun jobbet med barn i kirken hun hører til og om sommeren er hun med og aktiviserer dem på sommerleir.

Musikk er hennes lidenskap og hun er veldig glad i synge og har sunget i kor siden hun var 6 år. Hun liker også å synge solo. I 8 år har hun spilt piano og tidligere gikk hun på en musikkskole for å lære det. Nå spiller hun på egen hånd og øver på å spille å synge samtidig. Hun ønsker å skrive egne låter på Engelsk en dag.  

​Hun er ikke så aktiv med på sportsaktiviteter etter skolen men med familien drar hun på aktive ferier som vinterferier med langren og alpint.  I fjor begynte hun å lære seg å gå på langrenn.

De liker også å gå fotturer i fjellet når det ikke er snø. Familien er glad i å reise og oppleve nye steder, nye kulturer og nye mennesker.  Nå er hun klar for å lære seg Norsk, bli bedre i Engelsk og bli kjent med nordmenn og vår kultur.  

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på:   beate@myeducation.no

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

32-instagram 32-facebook 32-youtube-2