Forberedelseskurs i New York

Det er viktig for oss at du blir fortrolig med ditt nye liv i USA på en opptimal måte. Ditt opphold starter derfor med ett fem dages forberedelseskurs på Manhattan, New York, kun 100 meter fra Central Park.

Her blir du blant annet satt inn i hvordan samfunnet og den kulturelle delen fungerer  i ditt vertsland. Innen avreise vil du få en bok av oss som du bør sette deg godt inni.

Slik kan du allerede innen din avreise kan forberede deg best mulig  og dermed få mest mulig ut av opppholdet. Samtidig vil du bli kjent med andre unge fra hele verden,  som også starter deres Au Pair opphold med kurset i New York. Våre erfarne medarbeidere forklarer på forberedelseskurset alt du trenger å vite om barnepleie, barnepass og førstehjelp.

Du vil også få god mulighet  til å snakke med dine medstudenter utenfor undervisningen. Tidsplanen er lagt opp slik at det  også er tid til en hyggelig sightseeingtur i buss i “The Big Apple” i fellesskap med de andre Au Pairs, men det blir også tid til å kunne oppleve byen på egen hånd eller i mindre grupper. Oppholdet i New York er med i prisen og inkluderer både overnatting og mat.

Etter dette forberedelseskurs vil du føle deg bedre rustet til å klare de utfordringer du måtte møte som Au Pair og også bli helt klar til å møte din vertsfamilie og for alvor starte ditt opphold i USA.

På våre samarbeidspartners hjemmeside kan du lese mer om de informative og spennende dagene  i New York,  her.

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube