​​Introduksjon au pair I USA

De aller fleste vil se og oppleve fremmede land og treffe nye mennesker. Men for å lære mer om landet, folket og kulturen, skal det mer til enn en flybillet til et fremmed sted. For å komme så langt, er det nødvendig å oppholde seg lengre tid i et land. MyEducation Au Pair gir unge jenter mellom 18 og 26 år sjansen til å lære USA å kjenne gjennem et kulturelt utvekslingsprogram, og å være AuPair, hos en hyggelig og åpen amerikansk familie.

Au Pair kommer fra fransk og betyr: “ avhengig av gjensidig tillit” eller “gjør noe for hverandre”.​

​Som MyEducation Au Pair bor du et år hos en hyggelig familie i USA. Du skal hjelpe familien med alle ppgaver som skal gjøres i en vanlig husholdning. Først og fremst skal du passer familien sine barn. Det forutsetter selvfølgelig at man er pålitelig, moden og har erfaring med barnepass. Begge parters ytelser og krav er fastlagt i en kontrakt.

Det er klart at et år som Au Pair kommer til å forandre deg. I tillegg til at du blir bedre i språket, vil du også lære å klare deg selv i en ny kultur. Du vil komme hjem igjen med ny innsikt og med erfaringer som du vil ha glede av videre både privat og i arbeidslivet.

Når man ser på det slik i “mulighetenes land” har du sjansen til å gjøre Au Pair året til en berikelse i livet ditt.

MyEducations Au Pair program er godkjent av norske og amerikanske myndigheter. Privat organiserte Au Pair opphold i Amerika er illegale på grunn av de gjeldende visum bestemmelser. Utover fengselsstraff og bøter må en Au Pair regne med å bli utvist og nektet innreise på et senere tidspunkt. Derfor er det viktig at du i forbindelse med en Au Pair-formidling alltid henvender deg til en anerkjent organisasjon.

MyEducation Au Pair garanterer dig, at hele prosessen foregår på en ordentlig og korrekt måte, og at det ikke oppstår vanskeligheter ved udstedelse av de nødvendige papirer (f.eks. visum).

EurAupair - en anerkjent Au Pair organisasjon

​Vår partner organisasjon EurAupair er anerkjent som organisasjon i USA og har i mange år jobbet med å gjennomføre kulturutvekslings- programmer. Dette gir deg ekstra trygghet i at du får en pålitelig formidling og veiledning, til å stole på den tiden du oppholder deg i USA.​​

Introduksjon - Au Pair i Usa

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube