​Hva sier tidligere vertsfamilier?

Her er noen tilbakemeldinger vi har fått på epost fra tidligere vertsfamilier:​

Familien Brandt, familie på 5 i Bergen

​Vertsfamilie for Ronja, 16 år, fra Tyskland i perioden

aug 2016 – Juni 2017.

​Etter nøyaktig 10 måneder hos oss i Bergen reiser Ronja hjem til sin tyske familie i Güstrow. Her gråter vi og kjenner på savnet allerede. Heldigvis har vi utrolig mange flotte minner fra denne tiden!

Ronja er vår tyske søster og datter, og vi er ufattelig glade for at vi fikk bli kjent med henne! Vi har også blitt kjent med hennes foreldre og søsken i Tyskland, og de er noen fantastiske mennesker! Vi gleder oss til å møte dem igjen på julemarked i Tyskland i desember, og Amalie og Sunniva har allerede begynt å snakke om å reise alene på jentetur til sin tyske storesøster

Båndene er knyttet for alltid!


Tusen takk for at vi fikk denne muligheten via MyEducation!

Med vennlig hilsen

Irene Brandt m/familie​

Familien Nordås - familie på 4 i Lillestrøm

​Vertsfamilie for Era, 16 år, fra Italia i perioden aug 2016 – Juni 2017.

Da er året med Era i familien vår over....Det har vært interessant, lærerikt, litt ekstra, spennende, litt slitsomt men ikke minst en god opplevelse 💞

Era har vært og er en kjempejente! Hun har jobbet hardt - snakket bare norsk før jul! Fått mange venner, spilt 1.div volleyball og reist land og strand med laget. 

Jeg tror og håper vi alltid vil fortsette å ha kontakt ❤️

Takk til MyEducation for fint opplegg, takk til mamma Bruna for lånet av Era....det hjalp lite med Kleenex på flyplassen - til det ble det for mange tårer....take care alle sammen 😊❤️

Med vennlig hilsen

Beathe Nordås m/familie​

Familien Steen Michaelsen, familie på 5 i Bergen

​Vertsfamilie for Janna, 16 år, fra Tyskland i perioden aug 2014 – jan 2015.

Da er fem mnd som firebarnsfamilie over, og vi har hatt en tårevåt morgen på Flesland. Det har vært en strålende periode: lærerik, interessant, fin, artig, koselig, spesiell og berikende, og det hele ble avsluttet med storfamilie-besøk torsdag, avskjed med Kaja fredag morgen (hun dro rett på konfirmasjonsleir), avskjedsmiddag på Fridays fredag og altså en følelsesladet morgen på Flesland i dag. Vi håper og tror vi har fått et vennskap for livet - du er blitt en av oss nå, Janna og vi er glad i deg!

Vi gleder oss også til du tar med deg resten av familien din i vinterferien.

God tur hjem, Janna, det blir tomt her etter deg, og vi kommer til å savne deg…
Med vennlig hilsen

Hege og Roar m/familie​

Familien Castberg, familie på 4 på Kløfta

​Vertsfamilie for Rebecca, 17 år, fra Italia i perioden aug 2014 – jan 2015.

Da har vi også vinket en tårevått farvel til Rebecca. 5 mnd som har gått så alt for fort. Vi kommer til å savne vårt italienske familiemedlem.

Med vennlig hilsen

Familien Castberg​

Antonia, Stian og Anja K. Andreassen, familie på 3 fra Kløfta

Vertsfamilie for Michelle, 16 år, fra Tyskland i perioden jan – jun 2014.

Det er utrolig og med vemod å se hvor fort det halve året som Michelle bodde hos oss har gått. Vi var spente på hvordan det ville gå og få en ungdom og storesøster i huset, men når vi ser tilbake nå så gikk det over alle forventninger. Vi fikk en snill, åpen og nysgjerrig jente i huset som likte seg umiddelbart og ble fort en naturlig del av familien. Datteren vår Antonia på 8 år, fikk en storesøster og det var stor stas. De to fant virkelig tonen og fikk oppleve mange fine stunder sammen.

Det var godt å se at Michelle fant seg fort til rette på skolen og fikk mange gode venner der. Alle var meget imponert hvor fort hun lærte seg norsk. Det er ingen tvil om at vi har knyttet tette bånd med Michelle som vil vare. Vi gleder oss til å få hilse på Michelle og hele familien hennes som skal komme på besøk til Norge i desember.

Med vennlig hilsen

Anja, Stian og Antonia​

Rita Arntsen og Odd Petter Hodnekvam, Bergen

Vertsfamilie for 16 år gamle Georgie fra Australia, nov 2013 - jan 2014

Hei,

3 måneder gikk fryktelig fort! Det var spennende å skulle få en datter fra Australia i huset og det vi var aller mest spent på var om hun ville trives her i Bergen på den mest regnfulle og mørkeste tiden av året. Georgie fant seg fort til rette, og med sin positive innstilling til klimaet, naturen, maten, juletradisjonene og egentlig alt det norske var det veldig kjekt å få vise henne disse tingene.

Det var også gledelig å se hvordan nærmiljøet som idrettslaget, skolen og våre venner og familie tok i mot henne. Hun fikk mange gode venner på skolen og trivdes godt der. Vi er enige om at vi fikk den beste utvekslingseleven vi kunne tenke oss og har satt stor pris på å bli kjent med henne og litt med hennes familie også gjennom mail og skype.

Vi håper at vi alle skal kunne møtes en dag.

Det har vært kjekt å kunne være med på å gi henne minner for livet. Selv har vi fått forbedret vår engelsk i denne tiden og vi har lært en del om Australia. Det har vært veldig greit å samarbeide med Myeducation og vi har følt oss trygge på at dere var der både for henne og oss om det skulle være noe. Jeg ser slett ikke bort i fra at vi ønsker å være vertsfamilie igjen!

Med vennlig hilsen

Rita og Odd Petter​

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube