​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Nedenfor ser dere våre nye elever som kommer i November 2017 og i Januar 2018.  Nye søkere legges fortløpende ut her.  Ta kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på tlf. 99 28 13 00, man - fre kl. 9-16 hvis du vil høre mer om å være vertsfamilie for en av våre utvekslingselever.  

Søknadsskjema


Anna 15 år fra Tyskland - 3 mnd. Jan 2018 - begynnelsen av April 2018

Anna er interessert i; Scooba diving, spiller saksofon, står på ski og elsker dyr. Liker også å lese bøker

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem i april 2018.​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

Anne er fra Sør Tyskland, nær grensen til Sveits, og bor sammen med foreldrene sine. Skolen hun går på er i gåavstand fra der hun bor, rett ved en stor innsjø. Favorittfagene er kunst, musikk, matematikk og biologi og spansk.  ​Siden skolen er rett ved innsjøen har de vannsport som roing og seiling på skolen. Hun har ikke søsken eller kjæledyr, men er glad i dyr og syntes det ville være helt topp med vertssøsken. I helgene jobber hun i oppvasken på en restaurant for å tjene lommepenger. Hun har tatt dykkerkurs og liker det veldig godt. Hun drømmer om å studere psykologi en gang i framtiden. Hun falt for Norge når de var her på ferie for flere år siden, med en stor båt som hete AIDA, og så både Bergen, Lofoten, Tromsø og Nordkapp. Hun elsker å lære seg språk, og derfor gleder hun seg til å komme til Norge, lære seg norsk, bli del av en norsk familie, og få venner på skolen. 

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Anna? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Charlie 16 år fra Australia - 5 mnd - Jan 2018 - Juni 2018 "Holdt av"

Charlie er interessert i; Svømming, roing, surfing, hester, dans, kjæledyr og synge, lese.  Hun liker også å lage mat.  

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem til skoleslutt i juni 2018.

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​

​Charlie bor i en liten by et par timer utenfor Melbourne med foreldrene sine og hunden deres. Storebroren studerer «Law and Art» i en annen by, og han bor derfor ikke hjemme lenger. Hun har bodd flere steder i Australia, og noen måneder bodde de i Singapore. Det betyr at hun er vant til å bytte omgivelser, tilpasse seg og finne nye venner. Charlie er vant til å mate og ta vare på dyr familien har hatt som hunder, katter, hester og kuer. Hun tar seg også av egen klesvask, hjelper til med matlaging, og hjelper til både inne og ute.

​Når hun var 10 år var de på ferie i Europa, og det er uten tvil hennes favoritt kontinent.Hun har ikke vært i Norge, men gleder seg veldig til å tilbringe 5 måneder her og bli del av en norsk familie, få norske venner, lære norsk og bli kjent med det norske skolesystemet. Hun liker å være aktiv, og er med på skolen sitt ro team, og er glad i å svømme og surfe. I mange år holdt hun på med Open See svømming, og har svømt 5 km Open Swim og har konkurrert innen livredning surfing, og deltar ofte som frivillig i den lokale livredning surfe klubben. 

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Charlie? Ta kontakt med:info@myeducation.no

Alyssa 16 år fra Australia - 10 mnd - Jan 2018 - Nov 2018

Alyssa er interessert i; Paddel board, surfing, svømming, netball og baskeball, fotturer, camping, og lese og høre på musikk, fotografering og lage mat..  

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem i november 2018.​​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

​Alyssa bor landlig ved en liten by ved havet sammen med moren sin, 2 yngre brødre og en eldre søster, to hunder og en katt. Moren har sin egen bedrift.

​Hun går på en skole som ligger 1 times busstur fra der hun bor, så hun er vant til å sitte mye på bussen til/fra skole. Når hun kommer hjem fra skolen pleier hun å gå en tur med hunden, før hun gjør lekser, og på kvelden liker hun å se på TV’serier, lese bøker og være med venner og familie. Hun er selvstendig med skolearbeid og liker å være organisert - ha styr på tingene. Hun er vant til å hjelpe til hjemme med alt fra å holde rommet ryddig, hjelpe til å rydde av/på bordet og sette inn og ta ut av oppvaskmaskinen og tar seg av sin egen klesvask Faren bor på en sauefarm og driver et bakeri. Alyssa er glad i å være hos faren på gården, og hun jobber av og til i bakeriet siden av skolen. Hun spiller netball hver torsdag og lørdag for det lokale laget, og trives godt med å være aktiv. Hun er glad i å lage mat og bake. Hun spiser ikke kjøtt/delvis vegetarianer, men ellers det meste.

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube