​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Nedenfor ser dere våre nye elever som kommer til Norge på utveksling til skolestart i august 2018.  Nye søkere legges fortløpende ut her. Det er mulig å være vertsfamilie i 3 eller 5 mnd. for alle våre elever, uavhengig av hvor lenge de i utgangspunktet skal være her. Ta kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på tlf. 99 28 13 00, man - fre kl. 9-16 hvis du vil høre mer om å være vertsfamilie for en av våre utvekslingselever.  

Søknadsskjema


Vera 17 år fra USA - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

R​

Vera er interessert i: Amerikansk fotball, Wrestling, hockey, musikk og kunst.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​​​​​​​

​Vera er fra USA og bor sammen med sin mor og far, en yngre søster og en katt, hund, fisk, kanin og høner. Hun spiller Cello. Vera jobber som frivillig ved en matstasjon og har en ekstrajobb ved Taco Bell.

Hun ønsker å komme til Norge for å oppleve en annen kultur og ett annet skolesystem, hun vil også lære seg språk og bli kjent med nye mennesker. Hun har norske gener langt tilbake og har vært i Norge tidligere. Hun har også lært seg en del norsk. Vera håper at et semester i Norge vil bli en uforglemmelig opplevelse og kan gjøre henne mer selvstendig.

Vera skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien på Vg2.

                                                                        Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Vera Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Joshua 17 år fra USA - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

R​

Joshua er interessert i: Matlaging, spille gitar og å være sammen med venner.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​​​

Joshua er fra Virginia, USA og bor sammen med foreldrene sine og en yngre søster.

Joshua jobber på en restaurant på fritiden og har også vært « Big brother « for en yngre gutt, via ett opplegg på barneskolen. Han har reist som ambassadør for people to people og vært i England og Frankrike i 16 dager i forbindelse med dette.

Joshua jobber iherdig med å lære seg norsk men synes det er litt vanskelig. Han gleder seg til å oppleve Norge og bli kjent med en ny kultur og nye mennesker.

Joshua skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                                   Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Joshua Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Sofia 16 år fra Italia - 5 mnd aug 2018 - jan 2019

Sofia er interessert i: Tegning/maling, keramikk, svømming, naturopplevelser, reise og hun driver med Aerofit.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 5 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​​​​​​

​Sofia er fra Italia og bor sammen med sine foreldre og en storesøster. Hun er nysgjerrig på livet og liker å oppleve nye ting og nye steder. Har vært 2 uker i London og syntes det var fantastisk. Hun er en kreativ jente som går på Art school i Italia.

Hun gleder seg til å oppleve Norsk natur og kultur og håper oppholdet vil gjøre henne mere voksen og selvstendig.

Sofia skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                             Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Sofia Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Raphaél  17 år fra Frankrike  - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

R​

Raphaél er interessert i: bordtennis, badminton, matlaging og sykling.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​​

​Raphaél er fra Frankrike og bor sammen med sin mor, far og to søstre. De har også kaniner, høner og en katt.

Hans favorittfag er engelsk, spansk, historie og geografi. Han liker å spille basketball med venner og ser mye sport på tv og går på kamper.

Han gleder seg til å se mer norsk natur og bli kjent med mennesker og kulturen her. Ser også frem til å lære norsk og håper å bli mer selvstendig av et slikt opphold.

​Raphaél skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                                 Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Raphaél  Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Diego 16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Diego er interessert i:  Vollleyball, fotball, teater, musikk og speider.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​

Diego er fra Italia hvor han bor med sine foreldre, en storesøster, en katt og en hund. Han er lidenskapelig opptatt av volleyball og trener 3 – 4 ganger pr uke. 

Hans favorittfag er: matte, fysikk og biologi og han drømmer om å bli lege. Han gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen, landskapet, lære seg språket og oppleve norske tradisjoner. Diego har et godt humør og er en utadvendt person.

Diego skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.                                                   

                                                        Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Diego Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Giulia 16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Giulia er interessert i: Ski, skøyter, volleyball, badminton, klatring, roing, svømming, sykling, musikk og film.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​

​Giulia er fra Italia og bor sammen med sin mor og far og en yngre bror, en hund og en katt. Hun er veldig glad i familien og tilbringer mye tid sammen med dem.

Hun har tidligere vært på utveksling 2 uker i Irland og England. Hennes favorittfag er gresk, engelsk og litteratur. Giulia gleder seg til å lære norsk og norsk kultur å kjenne, hun gleder seg også til å lære vertsfamilien om Italia og Romania (hvor hun opprinnelig er født) Hun er veldig opptatt av norsk natur og vikinger.

Guilia skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Giulia Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Lucas 16 år fra Tyskland - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Lucas er interessert i; Foto, ski, sykling, lesing og å spille tuba.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​

​Lucas er fra Tyskland hvor han bor med sine foreldre og en katt. Han har en eldre søster og en eldre bror som begge har flyttet hjemmefra, han har ukentlig kontakt med de og de har ett godt forhold.

Hans favorittfag er Fysikk, Kjemi og biologi. På fritiden har han jobbet både for skolens avis, i ett filmstudio og på biblioteket. Han underviser også en yngre elev i kjemi. Han har vært en uke i Irland og bodd hos en vertsfamilie tidligere og hans søster har reist på utveksling før. Han gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen, lære seg språket og ta masse flotte bilder av Norge. Lucas skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                                   Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Lucas Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Hajar 16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Hajar er interessert i; Kick Boxing, lesing, skriving, reise, musikk og spiller selv fløyte.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​

Hajar er fra Italia. Hun bor sammen med sine foreldre og en lillesøster. Hun bor rett i nærheten av skolen og sykler eller går dit hver dag.

Hennes favorittfag er matte, kjemi og engelsk og hun drømmer om å bli neurologist. Hun jobber litt som barnevakt på fritiden. Hajar har vært i Norge tidligere og elsker Norge, hun gleder seg til å se mer norsk natur og bli kjent med mennesker og kulturen her. Hun er alltid i godt humør og elsker å lage mat fra forskjellige kulturer.

Hajar håper at et semester i Norge vil bli en uforglemmelig opplevelse og kan gjøre henne mer selvstendig. Hajar skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                                          Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Hajar? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Kim Anna Lillian 16 år fra Tyskland - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Kim Anna Lilian er interessert i; Fotografering, data, hester, ballett, trening, sying og tegning.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

​Kim er fra Tyskland og bor sammen med foreldrene sine, en hund, en katt og en kanin. Hun er litt beskjeden men håper at et år i Norge vil gjøre henne litt mer utadvendt. Hun elsker å danse og er med i en teatergruppe som har mange oppvisninger. Hun elsker å kle seg ut og innta nye roller i teateret. Hun er en kreativ og hjelpsom jente. Hennes favorittfag er engelsk og teknologi. Kim håper at et semester i Norge vil bli en uforglemmelig opplevelse og kan gjøre henne mer selvstendig. Kim skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.

                                                          Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Kim Anna Lilian ? Ta kontakt med:info@myeducation.no

​ 

Luca 16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Luca Morello er interessert i; Fotografering, data, fysisk aktivitet, Snowboard, ski, musikk og å spille piano.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

​Luca er fra Italia og bor sammen med foreldrene sine, storebror, en katt og en hund. Han har hatt ekstrajobber som fotograf for restauranter og modeller. Han jobber som frivillig for den lokale menigheten og hjelper til med å dele ut klær og mat til de fattige. Luca er glad i dyr og går ofte tur med familiens hund.

Han vil komme til Norge for å bli kjent med en annen kultur, bli mere selvstendig og oppleve flott natur. Han ser frem til å fotografere Norsk storslått natur og å forbedre sine språkkunnskaper. Han elsker å lære seg språk, og derfor gleder han seg til å komme til Norge, lære seg norsk, bli del av en norsk familie, og få venner på skolen.

Luca skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                   

                                                           Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Luca? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube