​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Nedenfor ser dere våre nye elever som kommer til Norge på utveksling til skolestart i august 2018.  Nye søkere legges fortløpende ut her. Ta kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på tlf. 99 28 13 00, man - fre kl. 9-16 hvis du vil høre mer om å være vertsfamilie for en av våre utvekslingselever.  

Søknadsskjema


Matthew 16 år fra Australia 3 mnd aug 2018 - Nov 2018 - Holdt av inntil videre.

Matthew er interessert i: Fotball, Australsk fotball, svømming, camping, basket, tennis, golf, matlaging, sykling.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 3 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​​​​​

Matthew er fra Australia og bor sammen med sin mor, far og en yngre bror. Han bor på gård og er vant med dyr. Han er en sporty gutt som liker å holde seg i aktivitet.

Hans favorittfag er engelsk, historie og friluftsliv. Matthew drømmer om å bli sportsjournalist.

Han gleder seg til å se mer norsk natur og bli kjent med mennesker og kulturen her. Ser også frem til å lære norsk og håper å bli mer selvstendig av et slikt opphold.

Matthew skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.​

   Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Matthew Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Arianna 16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019 - Holdt av inntil videre.

Arianna er interessert i: Turer i skog og mark, kino, dyr, matlaging, reise og slalåm

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​​​​

Arianna er fra Italia hvor hun bor sammen med sine foreldre og en katt. Hun er lidenskapelig opptatt av ski og elsker å kjøre slalåm.Hennes favorittfag er Business, lov og økonomi.

Hun ønsker å oppleve Norge og har en drøm om å oppleve Nordlys. Hun gleder seg til å bli kjent med vår kultur, nye mennesker og å lære seg norsk. Hun elsker dyr og barn og håper å komme til en familie som har begge deler.

Arianna skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

   Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Arianna Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Julia 17 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019 - Holdt av inntil videre.

Julia er interessert i: Hest, camping, ski, skøyter og musikk

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​​​

Julia er fra Italia og hun bor sammen med sine foreldre. Hun er en sosial jente og er glad i hagearbeid. Hun hadde sommerjobb i Tyskland en sommer som gartner. Hun elsker språk og snakker engelsk, tysk og fransk, i tillegg lærer hun seg nå spansk etter skoletid. Hun har også startet med å lære seg litt norsk. Hun er også veldig glad i å lese. Julia spiller gitar og ukulele og elsker musikk. Hun gleder seg til å se mer norsk natur og bli kjent med mennesker og kulturen her.

Julia skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.​

                                                                                   Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Julia Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Kayra 16 år fra Australia - 5 mnd aug 2018 - jan 2019

Kayra er interessert i: Fotball, basket, baseball, teater, dans, sykling, camping, ski og snowboard.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 5 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​​

Kayra er fra Australia hvor han bor med sine foreldre. Han er en meget aktiv gutt som liker å holde seg i aktivitet. Favorittfagene er Historie, engelsk og matte.

Kayra er medlem av skolens debattklubb og er en engasjert gutt, liker å spille sjakk og drømmer om å bli advokat. Han gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen, lære seg språket og bli kjent med nye mennesker.

Kayra skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.​

                                                                  Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Kayra Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Federico16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Federico er interessert i: Fotball, musikk, dans, filmer og venner.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​

​Federico er fra Italia og bor sammen med sin mor, en eldre og en yngre søster. Faren hans bor i nabobyen pga. jobb. Federico er lidenskapelig opptatt av fotball og trener 4 ganger i uka + kamper. Han er keeper. Favorittfagene er matte, fysikk og historie. Hans drøm er å bli advokat.

Han gleder seg til å se norsk natur og er spent på hvordan det vil være å flytte til et helt nytt land. Gleder seg også til å lære språket og kulturen vår og kjenne.

Federico skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                      Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Fedrico Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Diego16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Diego er interessert i:  Vollleyball, fotball, teater, musikk og speider.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​

Diego er fra Italia hvor han bor med sine foreldre, en storesøster, en katt og en hund. Han er lidenskapelig opptatt av volleyball og trener 3 – 4 ganger pr uke. 

Hans favorittfag er: matte, fysikk og biologi og han drømmer om å bli lege. Han gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen, landskapet, lære seg språket og oppleve norske tradisjoner. Diego har et godt humør og er en utadvendt person.

Diego skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.                                                   

                                                        Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Diego Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Giulia16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Giulia er interessert i: Ski, skøyter, volleyball, badminton, klatring, roing, svømming, sykling, musikk og film.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​​​

​Giulia er fra Italia og bor sammen med sin mor og far og en yngre bror, en hund og en katt. Hun er veldig glad i familien og tilbringer mye tid sammen med dem.

Hun har tidligere vært på utveksling 2 uker i Irland og England. Hennes favorittfag er gresk, engelsk og litteratur. Giulia gleder seg til å lære norsk og norsk kultur å kjenne, hun gleder seg også til å lære vertsfamilien om Italia og Romania (hvor hun opprinnelig er født) Hun er veldig opptatt av norsk natur og vikinger.

Guilia skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Giulia Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Lucas 16 år fra Tyskland - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Lucas er interessert i; Foto, ski, sykling, lesing og å spille tuba.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​

​Lucas er fra Tyskland hvor han bor med sine foreldre og en katt. Han har en eldre søster og en eldre bror som begge har flyttet hjemmefra, han har ukentlig kontakt med de og de har ett godt forhold.

Hans favorittfag er Fysikk, Kjemi og biologi. På fritiden har han jobbet både for skolens avis, i ett filmstudio og på biblioteket. Han underviser også en yngre elev i kjemi. Han har vært en uke i Irland og bodd hos en vertsfamilie tidligere og hans søster har reist på utveksling før. Han gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen, lære seg språket og ta masse flotte bilder av Norge. Lucas skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                                   Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Lucas Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Emily  16 år fra Tyskland - 5 mnd aug 2018 - jan 2019 - Holdt av inntil videre.

Emily er lidenskapelig opptatt av hester, hun jobber i en stall på fritiden og elsker å stelle hestene og rir så ofte hun har mulighet. Hun liker også å gå på ski og har vært på flere skiferier.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 5 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​

​Emily er fra Tyskland og bor sammen med sin mor og far og en yngre søster. Hun er veldig glad i familien og tilbringer mye tid sammen med foreldre og besteforeldre. Hun er veldig sosial og har mange venner, de overnatter hos hverandre, går på kino eller er ute med hundene.

Hun har vært mye i Danmark tidligere og drømmer nå om å få oppleve Norge og gjerne se Nord lys. Hun vil også lære norsk kultur og språk. Hun har sett flere videoer av Norge og elsker naturen og fjordene våre. Emily skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.

​                                                                  Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Emily Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Marco 16 år fra Italia - 5 mnd aug 2018 - jan 2019 - Holdt av inntil videre

Marco er interessert i; Fotball, volleyball, svømming, natur, dyr og liker å spille gitar. Han liker å være sammen med venner og er veldig sosial.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 5 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​

Marco er fra Italia og bor på Sardinia sammen med sin mor, far og en yngre søster. De har også to hunder, kaniner og kyllinger. Han er flink til å hjelpe til hjemme og har ett godt forhold til sin familie. Hans favorittfag er matte, fysikk, kjemi og latinsk.

Han gleder seg til å se mer norsk natur og bli kjent med menneskene og kulturen her. Ser også frem til å lære norsk og håper å bli mer selvstendig.

Marco skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.​

                                                                Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Marco Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Hajar 16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - juni 2019

Hajar er interessert i; Kick Boxing, lesing, skriving, reise, musikk og spiller selv fløyte.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​

Hajar er fra Italia. Hun bor sammen med sine foreldre og en lillesøster. Hun bor rett i nærheten av skolen og sykler eller går dit hver dag.

Hennes favorittfag er matte, kjemi og engelsk og hun drømmer om å bli neurologist. Hun jobber litt som barnevakt på fritiden. Hajar har vært i Norge tidligere og elsker Norge, hun gleder seg til å se mer norsk natur og bli kjent med mennesker og kulturen her. Hun er alltid i godt humør og elsker å lage mat fra forskjellige kulturer.

Hajar håper at et semester i Norge vil bli en uforglemmelig opplevelse og kan gjøre henne mer selvstendig. Hajar skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                                          Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Hajar? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Kim Anna Lillian 16 år fra Tyskland - 10 mnd aug 2018 - juni 2019

Kim Anna Lilian er interessert i; Fotografering, data, hester, ballett, trening, sying og tegning.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

​Kim er fra Tyskland og bor sammen med foreldrene sine, en hund, en katt og en kanin. Hun er litt beskjeden men håper at et år i Norge vil gjøre henne litt mer utadvendt. Hun elsker å danse og er med i en teatergruppe som har mange oppvisninger. Hun elsker å kle seg ut og innta nye roller i teateret. Hun er en kreativ og hjelpsom jente. Hennes favorittfag er engelsk og teknologi. Kim håper at et semester i Norge vil bli en uforglemmelig opplevelse og kan gjøre henne mer selvstendig. Kim skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.

                                                          Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Kim Anna Lilian ? Ta kontakt med:info@myeducation.no

​ 

Uta Lena 15 år fra Tyskland - 10 mnd aug 2018 - juni 2019

Uta Lena er interessert i; Speider, lesing, skriving, Tegning, sying, musikk, fotografering og kjemi.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

Uta Lena er fra Tyskland og bor sammen med sine foreldre, en yngre søster og flere fugler. Hennes besteforeldre bor i nabolaget og hun har mye kontakt med de også.

Hun spiller fløyte i skolens orkester. Hun ønsker å komme til Norge for å se den flotte naturen, oppleve en annen kultur og lære seg språk.

Uta Lena håper at et semester i Norge vil bli en uforglemmelig opplevelse og kan gjøre henne mer selvstendig. Uta Lena skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.

                                                 

                                                              Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Uta Lena ? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Luca  16 år fra Italia - 10 mnd aug 2018 - juni 2019

Luca Morello er interessert i; Fotografering, data, fysisk aktivitet, Snowboard, ski, musikk og å spille piano.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

​Luca er fra Italia og bor sammen med foreldrene sine, storebror, en katt og en hund. Han har hatt ekstrajobber som fotograf for restauranter og modeller. Han jobber som frivillig for den lokale menigheten og hjelper til med å dele ut klær og mat til de fattige. Luca er glad i dyr og går ofte tur med familiens hund.

Han vil komme til Norge for å bli kjent med en annen kultur, bli mere selvstendig og oppleve flott natur. Han ser frem til å fotografere Norsk storslått natur og å forbedre sine språkkunnskaper. Han elsker å lære seg språk, og derfor gleder han seg til å komme til Norge, lære seg norsk, bli del av en norsk familie, og få venner på skolen.

Luca skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                   

                                                           Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Luca? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Laura Maria 15 år fra Tyskland - 10 mnd aug 2018 - juni 2019

Laura Maria er interessert i; Lesing, ridning, hunder, baking og spille fiolin.

Hun kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

​Laura Maria er fra Tyskland, nord øst for Bavaria og bor sammen med foreldrene sine, storesøster og en hund. Skolen hun går på ligger i nabobyen. Favorittfagene er engelsk, musikk og historie. ​ Hun har hatt sommerjobb på det lokale biblioteket og jobbet litt for sin far. Hun jobber også frivillig med skolens avis. Hun er usikker på videre utdannelse men har et ønske om å bli politi. Hun gleder seg til å se norsk natur og kanskje få oppleve Nordlys. Hun elsker å lære seg språk, og derfor gleder hun seg til å komme til Norge, lære seg norsk, bli del av en norsk familie, og få venner på skolen. Laura Maria skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg1.

                                                  Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Laura Maria? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube