​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Nedenfor ser dere våre nye elever som kommer til Norge på utveksling til skolestart i august 2018.  Nye søkere legges fortløpende ut her. Det er mulig å være vertsfamilie i 3 eller 5 mnd. for alle våre elever, uavhengig av hvor lenge de i utgangspunktet skal være her. Ta kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på tlf. 99 28 13 00, man - fre kl. 9-16 hvis du vil høre mer om å være vertsfamilie for en av våre utvekslingselever.  

Søknadsskjema


Lucas 16 år fra Tyskland - 10 mnd aug 2018 - jun 2019

Lucas er interessert i; Foto, ski, sykling, lesing.

Han kommer til Norge i august 2018 og skal være i 10 mnd. ​​

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må han selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv​​

​Lucas er fra Tyskland hvor han bor med sine foreldre og flere katter. Han har en eldre søster og en eldre bror som begge har flyttet hjemmefra, han har ukentlig kontakt med de og de har ett godt forhold.

Hans favorittfag er Fysikk, Kjemi og biologi. På fritiden har han jobbet både for skolens avis, i ett filmstudio og på biblioteket. Han underviser også en yngre elev i kjemi. Han har vært en uke i Irland og bodd hos en vertsfamilie tidligere og hans søster har reist på utveksling før. Han gleder seg til å bli kjent med den norske kulturen, lære seg språket og ta masse flotte bilder av Norge. Lucas skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på Vg2.

                                                                   Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Lucas Ta kontakt med: info@myeducation.no​​

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube