​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Nedenfor ser dere våre nye elever som kommer i November 2017 og i Januar 2018.  Nye søkere legges fortløpende ut her.  Ta kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på tlf. 99 28 13 00, man - fre kl. 9-16 hvis du vil høre mer om å være vertsfamilie for en av våre utvekslingselever.  

Søknadsskjema


Lydia 15 år fra Tyskland - 5 mnd - Jan 2018 - Juni 2018

Hun liker turn (trampoline), skihopping, spille trompet, bake, lese og høre på musikk

 

Hun er aktiv i turnklubb/trampoline og er trener for yngre barn

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem til skoleslutt i juni 2018.​

Lydia er i gang med å lære seg norsk online, og har gjort det et års tid. Hun bor med faren, moren og lillesøsteren sin i sørvest Tyskland, og har fransk på skolen. Besteforeldrendre bor også i samme tettsted, og hun liker å tilbringe tid med storfamilien. Favorittfagene på skolen er geografri og kjemi. Hun tar trikken til/fra skolen sin hver dag. Hun er aktivt med i en trampolineklubb, hvor moren er trener. Hun er selv assistenttrener for de yngste i samme klubb. Hun liker å reise, og blir gjerne med besteforeldrene på campingen. Lydia er også glad i musikk, og har lært seg å spille fløyte. Hun liker hester og ridning også, men det er dessverre ikke så ofte hun får gjort det. Hun gleder seg veldig til å tilbringe 5 måneder i Norge, og bli kjent med sin norske vertsfamilie og skole, få venner og lære språket!

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Lydia? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Madison, 17 år fra Australia  - 10 mnd - Jan 2018 - Nov 2018

Hun liker å padle kajakk, SUP Boarding, lese og høre på musikk. Hun spiller klarinett i en skole korps.

Hun var aktiv innen Tae Kwon Do.

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem i slutten av november 2018.

Madison kommer fra en liten kyst by i Queensland. Madison bor sammen med sin mor og far, to søstre og en bror, som alle er yngre en henne. Venner beskriver henne som nysgjerrig, vennlig, selvstendig, organisert, tålmodig, pålitelig, og oppriktig, litt sjenert, rettferdig. En jente som liker å være sammen med familien. Hun er dedikert og opptatt av å få gode resultater på skolen. Hennes favoritt fag på skolen er Geografi. Hun er med i skolekorpset der hun spiller klarinett. Madison ønsker å bli sykepleier når hun er ferdig med skolen.

Ved siden av skolen og lekser spiller Madison klarinett i skolens korps. Hun jobber på McDonalds for å tjene litt penger etter skolen, noe som kommer godt med når hun skal være i Norge i 10 måneder. Tidligere trente hun Tae Kwon Do, der hun nådde nivået av brunt belte med svart stripe.

Madison har veldig lyst å komme til Norge for å oppleve vår kultur. Madison har begynt å lære seg litt Norsk allerede og kommer sikkert til å lære seg Norsk fort når hun kommer hit. Hun er en jente som lett tilpasser seg nye omgivelser. Hun har allerede vært på en kortere utveksling i Japan og familien har i tillegg vært vertsfamilie for en Japansk utvekslings elev.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Madison? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Lugus, 17 år fra Australia - 3 mnd - Nov 2017 - Jan 2018

Han er et frulufts menneske,  liker fotturer i «bushen» og ørkenen. Han liker å spille litt piano, reise, og oppleve andre kulturer, og liker derfor å besøke museum og kunst museum.

Han kommer til Norge i begynnelsen av november 2017

og reiser hjem i slutten januar 2018.

Lugus Kommer fra Australia syd kyst men bor nå langt oppe på Queenslands kyst. Han bor sammen med sine foreldre og sin eldre bror. Faren jobber offshore innen gass og er ofte ute på jobb. Lugus og broren er flinke til å hjelpe sin mor å holde hjemmet i orden mens faren er borte. Lugus elsker helgene når familien er ute på fotturer og utforsker nye områder. Han er flink til å lede slike turer og passer alltid på at alt utstyret er i orden og at de har med seg nok provianter, skulle noe skje.

På skolen liker han alle fagene men han liker best kunst, engelsk og kjemi. Han spiller fotball på skolens lag men liker egentlig alt av sport. Familien har vært en del i Japan for å stå på ski og dette synes han har gitt ham mye både i form av ferie, kulturopplevelse og aktivitet. Han har hat japansk på skolen som språk valg og dette har han fått bruk for på disse turene Lugus er også takknemlig for at han går på en flerkulturell skole der mange av elevene kommer fra de øyene mellom Australia og Papua New Guinea. Det er også mange Aboriginal elever der, og han føler han har lært mye om deres kultur også.

Lugus ønsker å komme til Norge fordi han elsker vinteren og han vil lære seg så mye som mulig om vår kultur og våre tradisjoner mens han er her.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Lugus? Ta kontakt med:  info@myeducation.no

Dominique, 16 år fra Australia - 3 mnd - Nov 2017 - Jan 2018  "Holdt Av"

Hun liker hester, og hunder, spille eufonium (en liten tuba), fotturer, være sammen med familien.

Hun kommer til Norge i begynnelsen av nov 2017

og reiser hjem i slutten av jan 2018.

Dominique kommer fra en liten by i sentrale Queensland. Dominique er en rolig jente som liker å være sammen med familien. Hun har to brødre en som er eldre enn henne og en som er yngre. De har alle hester som hoved hobby. Dominique liker å delta på lokale ridestevner og gjerne da i dressur. De bor ute på landet og deres besteforeldre har en gård med kyr. Dominique er også med i skolekorpset der hun spiller Eufonium (en liten tuba) som hun har spilt i 7 år og trombone som hun har spilt i 1 år. Dominique er ellers allsidig når det kommer til andre sportsaktiviteter og er ikke red for å prøve noe nytt.

Dominique er flink på skolen og hun er ansvarsfull og pliktoppfyllende og når de målene hun setter seg og er ambisiøs. Hun er flink til å hjelpe til hjemme og hjelper besteforeldrene med kyrne når de har tid, men i helgene tar hun seg av hestene.

Dominique har veldig lyst å komme til Norge og håper på å få lære seg å gå på ski. Hun gleder seg til å oppleve vårt kalde klima. Hun er vant til 25 C om vinteren hjemme i Australia.

Hun håper å lære seg litt Norsk og oppleve vår kultur. Hun ønsker å skape bånd med familien og skolevenner som vil vare lenge etter at hennes 3 måneder i Norge er over.

Hun blir omtalt som vennlig, aktiv, selvstendig, motivert, organisert, ansvarsfull, tålmodig, og er voksen for sin aldre.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Dominique? Ta kontakt med:  info@myeducation.no

Johanna, 16 år fra Australia - 3 mnd - Nov 2017 - Jan 2018 "Holdt Av"

​​Hun liker sang og musikk ,drama og poesi. Liker å gå eller sykle på tur.

Hun spiller fotball og trener på treningsenter.

Hun kommer til Norge i begynnelsen av november 2017

og reiser hjem i slutten januar 2018.

Johanna kommer fra en by et stykke in i landet i New South Wales. Johanna bor sammen med sin mor og bror som er yngre en henne. Hun har skotske og Estiske aner. Faren bor på andre siden av Australia og jobber som dirigent. Johanna beskriver seg selv som aktiv, nysgjerrig, vennlig, morsom, selvstendig, motivert, organisert, tålmodig, avslappet, optimistisk, pålitelig, ansvarsfull og oppriktig. På skolen liker hun best Engelsk og drama/ teater. Sammen med familien liker hun å spille spill/kort, gå eller sykle på tur og gå på teater.

Ved siden av skolen spiller hun fotball. Hun tar sang timer og er med i en teater gruppe. Hun er glad i poesi og lytte til musikk. Hun elsker musikaler, og hennes favoritter er Hairspay, Les Miserables and Legally Blond. Kan hende hun har arvet sin kjærlighet for musikk og sang fra sin far!!

Johanna ønsker å komme til Norge fordi hun elsker og er fascinert av vår natur og ønsker å oppleve snø. Hun vil ta del i vårkultur og oppleve våre tradisjoner. Johanne har lett for å tilpasse seg og venner seg fort til nye situasjoner.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Johanna? Ta kontakt med:  info@myeducation.no

​Lena 16 år fra Tyskland - 5 mnd - Jan 2018 - Juni 2018

Hun liker turn, dans, ridning, sykle, løpe, lese og å sy

Hun er aktiv i 2 turnklubber og er trener for yngre barn.

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem til skoleslutt i juni 2018.

​Lena bor et par timers kjøretur fra større byer i Sørvest Tyskland sammen med moren, faren og lillebroren og katten i et lite hus med hage rundt. Det er landlig der de bor. På fritiden trener hun i 2 turnklubber 2 ganger i uka. Hun er også assistenttrener for de yngste turnerne på fritiden.  Moren er sykepleier, og faren jobber som tekniker på sykehuset.

Hun tar bussen til skolen hver dag og er vant til å stå opp tidlig. Hun har gode venner på skolen, og de er med på en dansegruppe sammen. Hun liker fysikk og drømmer om å bli fysiker en dag. Hun gleder seg til å bli kjent med Norge, lære seg norsk, og bli del av en norsk familie.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Lena? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Mara 14 år fra Tyskland - 5 mnd - Jan 2018 - Juni 2018

Hun liker førstehjelp, språk, geografi, reiser, lære om andre kulturer, piano (kun som hobby)

Hun er på skolen's førstehjelpsgruppe

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem til skoleslutt i juni 2018.​

Hun bor i Vesttyskland ikke så langt fra grensen til Nederland med moren, faren og sin eldre bror som elsket fisking. Faren er kjemiker og moren jobber på et apotek i nærområdet. Mara sykler til og fra skolen sin hver dag, og favorittfaget er geografi, og derfor er hun også glad i å reise. Hun er også med på førstehjelpsruppa på skolen. Hun er interessert i musikk, og spiller piano. Hun begynte å lære seg litt russisk på egenhånd og nå har hun begynt å lære seg  norsk. Hun liker å lese bøker, og er samfunnsinteressert; alt fra historie, geografi og politikk, og liker å snakke om det med venner, familie og på skolen. Hun synes alt hun har sett og hørt om Norge er veldg fint, spesielt fjordene! Hun gleder seg til å bli kjent med vertsfamilien sin, og få venner, lære norsk osv.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Mara? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Paula 16 år fra Tyskland - 5 mnd - Jan 2018 - Juni 2018 - "Holdt av"

Hun liker fotball, langrenn (skiskyting), løping og å spille klarinett

Hun spiller aktivt i en fotballklubb

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem til skoleslutt i juni 2018.​​

​Paula bor i Sør Tyskland med moren, lillebroren og de 2 kattene. Faren bor 120 km unna dem med sin kone og Paula sine 3 yngre halvssøsken, men de er hos han noen helger og i ferier. Hun er veldig glad i sport, spesielt fotball, som hun trener 3 ganger i uken plus kamper, og langrenn. Sport betyr mye for henne! Hun har både fransk, latin og engelsk på skolen, men favorittfaget er kroppsøving. Hun liker å se på sport også, spesielt på skiskyting. Hun gleder seg til å bli kjent med alt i Norge, og oppeve norsk vinter, bli kjent med vertsfamilien og norsk skole!

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Paula? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Anna 15 år fra Tyskland - 3 mnd. Jan 2018 - begynnelsen av April 2018

Anna er interessert i; Scooba diving, spiller saksofon, står på ski og elsker dyr. Liker også å lese bøker

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem i april 2018.​​

Anne er fra Sør Tyskland, nær grensen til Sveits, og bor sammen med foreldrene sine. Skolen hun går på er i gåavstand fra der hun bor, rett ved en stor innsjø. Favorittfagene er kunst, musikk, matematikk og biologi og spansk.  ​Siden skolen er rett ved innsjøen har de vannsport som roing og seiling på skolen. Hun har ikke søsken eller kjæledyr, men er glad i dyr og syntes det ville være helt topp med vertssøsken. I helgene jobber hun i oppvasken på en restaurant for å tjene lommepenger. Hun har tatt dykkerkurs og liker det veldig godt. Hun drømmer om å studere psykologi en gang i framtiden. Hun falt for Norge når de var her på ferie for flere år siden, med en stor båt som hete AIDA, og så både Bergen, Lofoten, Tromsø og Nordkapp. Hun elsker å lære seg språk, og derfor gleder hun seg til å komme til Norge, lære seg norsk, bli del av en norsk familie, og få venner på skolen. 

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Anna? Ta kontakt med: info@myeducation.no

Charlie 16 år fra Australia - 5 mnd - Jan 2018 - Juni 2018

Charlie er interessert i; Svømming, roing, surfing, hester, dans og synge.  Hun liker også å lage mat.  

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem til skoleslutt i juni 2018.​​​

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Charlie? Ta kontakt med:info@myeducation.no

Alyssa 16 år fra Australia - 10 mnd - Jan 2018 - Nov 2018

.

Alyssa er interessert i; Paddel board, surfing, svømming, Netball og Baskeball.  

Hun kommer til Norge i begynnelsen av januar 2018

og reiser hjem i begynnelsen av  desember  2018.​​​

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med  Alyssa? Ta kontakt med:info@myeducation.no

Mariantonietta 17 år fra Italia  - 5 mnd - Jan 2018 - juni 2018

 Interesser: Youth Club, lese, frivillig/volunteer på kulturelle arrangementer, filmer, musikk, svømming, skøyter og snowboarding.  

Mariantonietta bor for øyeblikket med en familie og går på Skedsmo videregående skole.  Hun trives godt med familien og de trives godt med henne.  Hun er en blid og glad jente som det er lett å bli kjent med.  

​​

Litt om Mari;

I Italia går man på skole 6 dager i uken og hun er veldig glad i skolen sin.  Hun trives også på skolen her i Norge.  

​Hun liker svømming (ca.2 ganger i uka og er ikke på konkurransenivå). Musikk er en annen stor interesse – mest rock og pop. I byen hun bor har de en årlig litteratur festival. Der pleier hun og vennene og delta som frivillige, og det er et av årets høydepunkt.

Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv

Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger ellers.

​Hun gleder seg til å bli enda bedre i det norske språket, og bli kjent med en ny norsk familie. Hun skal helst fortsette på Skedso Videregående skole, der hun tar Studiespesialisering i Vg2.

Er dere en familie som har en felles interesse med Marioantonietta, og/eller er interessert i Italia; språket, ferielandet eller maten, og synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, så vil gi gjerne høre fra dere.

Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Mariantonietta ? Ta kontakt med:info@myeducation.no

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube