​Søker vertsfamilier til utvekslingselever

Nedenfor finner du en liste over de elevene som snart kommer til Norge, og som vi søker vertsfamilier til.  Ta kontakt med oss på info@myeducation.no eller ring oss på 

tlf. 99 28 13 00 man - fre kl.9-16 hvis du vil høre mer om å være vertsfamilie for en av disse utvekslingselevene. Vi har ankomst av utvekslingselever både i august i januar. Nye søkere legges fortløpende ut her.


Holdt av.  Cooper , 15 år fra Tyskland ​(10. mdr. & ankommer 17. august 2017)  Holdt av.

Piano, programmering, svømme, politikk & tegning

Han bor i solskinnsstaten i USA sammen med moren sin, storesøsteren som studerer på universitetet og katten. Foreldrene er skilt men han treffer faren sin hver uke. I helgene er de som oftest hos stefaren, der han treffer sin bonussøsken på 7 og 10 år.

Cooper trives godt på skolen og klarer seg bra i alle fag. For 2 år siden begynte han å lære seg svensk, gjennom venner han fikk der, og fikk interesse for de nordiske land. Han har fulgt med på TV serier som Okkupert og Bron/Broen som er svensk/dansk. Han er også interessert i politikk, og det startet når han var 11 år og deltok på en online quiz konkurranse. Programmering/koding står høyt på interesselisten, i tillegg til piano

Favoritthobby: spille piano (ca.1 time hver dag)       Favorittdyr: katt

Cooper er interessert i Norge og de nordiske land, og har lært seg en del svensk og litt norsk. Han gleder seg til å bli del av en norsk familie, lære seg språket og ikke minst vokse personlig på sitt utvekslingsår. Han skal gå en skole i nærheten, i Vg1 på Studiespesialisering. Aktiviteter på fritiden som vi oppfordrer alle til å bli med på, må de selv betale for, og lommepenger til alt fra kinobesøk, klær og sko til transport til/fra skole og aktiviteter.

​​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på:   info@myeducation.no

Nike , 16 år fra Tyskland ​(5. mdr. & ankommer 17. august 2017)

Kor, hester/ridning, førstehjelp, ski, tennis, svømming, jogging

Nike bor på et tettsted i syd Tyskland med moren, stefaren, lillesøsteren sin, hunden og de 2 skilpaddene. Faren treffer hun som oftest i helgene, siden han jobber mye i England.

Hun går turer med hunden sin hver dag, og når hun jogger. Eller er hun veldig glad i hester og har holdt på med ridning i 11 år. Hun er vant til å hjelpe til hjemme med å dekke på bordet, ta ut av vaskemaskinen, lage mat, rydde og vaske. Nike er glad i barn og sitter ofte barnevakt. Familien har selv vært vertsfamilie for en gutt fra New Zealand i 2 måneder, og hun skal på utveksling i Frankrike 1 uke før skoleslutt. I vintersesongen trener hun alpint, 2 dager i uka, og konkurrerer litt lokalt. Familien drar også på skiferier av og til i Østerrike.

Hun er en sosial jente og liker å være med venner og familie.

Hun står opp kl.6.30 om morgenen og sykler til skolen året rundt. Skoledagen varer til ca. kl.13. Når skoledagen er slutt er hun med i skole koret og i førstehjelpsgruppa. I tillegg til koret tar hun sangtimer. Hun er flink på skolen, og trives godt på skolen. Hun er interessert i å lære seg flere språk, og gleder seg til å lære norsk, bli en del av en norsk familie, gå på skole og få norske venner.

Favorittbøker dyr: Lucinda Riley + krim Favorittdyr: Hest og hund

Nike skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Nathan, 17 år fra Frankrike ​(10. mdr. & ankommer 17. august 2017)

All sport, klatring, badminton, volleyball, dyr, programmering og PC maskiner.

​​

Nathan kommer i august 2017 og reiser hjem i juni 2018.

​Nathan bor i nord vest Frankrike sammen med sine foreldre og 2 søsken som begge er yngre enn ham. Han bor i en liten by med dårlig bussforbindelse, så man kan vel si han er egnet til Norske forhold. 

Han har et godt forhold til sine søsken og familie liker å gjøre ting sammen, som å gå turer og spille spill. Han elsker naturen og dyr og han har en hund som er 9 år gammel.

På skolen leser han økonomi og ledelse, noe som han trives veldig godt med. Beskriver seg selv som en rolig gutt som er interessert i allsidig sport og prøver seg gjerne på nye. Selv om han beskriver seg som rolig er han avhengig av holde seg i gang. Han er interessert i programmering og PC maskiner og er litt teknisk anlagt.

Nathan drømmer om å komme til Norge. Han elsker den norske Naturen og er velig nysgjerrig på vår kultur og han gleder seg til å lære seg Norsk. Han ønsker også å dele sin kultur med dere.

​​​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Stefanie, 16 år fra Tyskland ​(5. mdr. & ankommer 17. august 2017)

Musikk, spiller Piano,  ungdomsklubben YMCA, førstehjelp, jogge, bouldering og longboarding

Stefanie bor på et tettsted i sentral Tyskland med faren og moren sin, hunden og 3 katter. Storesøsteren har flyttet ut og studerer til å bli veterinær. Området hun kommer fra er kjent for et behagelig klima, vingårder og et landskap med høyder rundt og særpregede hus.

Hun er flink på skolen og favorittfagene er engelsk og samfunnsfag, tysk og kunst. Hun er med i elevrådet og i førstehjelpsgruppa på skolen, som hun synes er meningsfylt å være med på. Hun gleder seg til å gå på norsk skole, og til å bruke laptop i timene. 

Hun har aldri vært i Norge, men gleder seg til å oppleve den norske naturen som hun har sett og hørt så mye fint om.

​På fritiden liker hun å være sosial gjennom ungdomsgruppa YMCA, jogge, stå på longboard med venner, være leder for en barnegruppe i alderen 9 til 10 som synger, spiller spill, baker ol. Hun liker å være sammen med venner å gå på kino og, selfølgelig, være sammen med familien.

Hun er glad i musikk fra pop, indie til rock og rap, og liker å gå på konserter og teater med familien.​

Favorittdyr: Katter (hun har 3) og hunder (hun har 1)​

Stefanie skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, enten i Vg1 eller i Vg2. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Franka, 15 år fra Tyskland ​(10. mdr. & ankommer 17. august 2017)

Interesser: Teater/skuespill, politikk, musikk, spille piano og gitar, skrive historier og se på filmer!

Franka kommer fra en større by i Tyskland og bor sammen med foreldrene sine og en yngre søster. Franka er en våken og opplyst jente, som er opptatt av samfunn og politikk. Hun er flink på skolen og er veldig interessert i bøker, reise og oppleve forskjellige steder, kunst og matte.

Faren eier en kafé og dette er ofte møtestedet i løpet av dagen. Familien liker å gå turer i helgene og avslutter med en tur inom kafèen. Sammen med venninner liker hun å diskutere livet og noen ganger skriver de små historier sammen.

Hun elsker å lese bøker og noen gange leser hun for sin yngre søster på kveldene. Hun er veldig glad i søstern sin, selv om de kan være uenige.

​Franka er med i en teater gruppe på skolen, hvor de setter opp små forestillinger som de viser frem på slutten av året. Franka er også aktivt med i kirken der hun hjelper med undervisning av nye konfirmanter.

Favorittbøker: Harry Potter, The Fault in Our Stars, Anna Karenina. Bøker som gir henne mening.

Franka skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, på 10.trinn. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle utvekslings elever å bli med på, må hun selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og deres aktiviteter.

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Holdt av!!  Luca, 16 år fra Italia ​(10. mdr. & ankommer 17. august 2017)  Holdt av!!!

Interesser: Fotballdommer i helgene, lese, trening og være med venner!

Luca bor i en liten og rolig by ved sjøen i Italia, sammen med foreldrene sine og 2 yngre søsken. Om sommeren liker han å tilbringe tid på stranda med venner og familie.

Er dere en familie som liker Italia som ferieland, den vakre arkitekturen, kulturen, maten ol., så er det en flott mulighet til å bli mer kjent med Italia og kulturen der.

På skolen er favorittfagene naturfag, matematikk, gresk og filosofi. Han klarer seg godt på skolen og drømmer om å bli lege en dag. Han liker trening og er ca.3 ganger i uka på treningssenteret og fotballdommer i helgene. I helgene pleier han ellers å være med venner, enten de spiller spill eller er tar en tur inn til byen.

Favorittmat: Pizza                  Favorittfilm: The Gladiator             Faborittbøker: Adventure bøker

Luca gleder seg til å bli del av en norsk familie, kulturen her, språket og ikke minst vokse personlig på et utvekslingsår. Luca skal gå en skole i nærheten, og gå i Vg2 på Studiespesialisering. Aktiviteter på fritiden som vi oppfordrer alle til å bli med på, må de selv betale for, og lommepenger til alt fra kinobesøk, klær og sko til transport til/fra skole og aktiviteter.

Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og de aktiviteter familien planlegger sammen. Kunne du tenke deg å bli bedre kjent med Luca?

​​Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Mariantonietta, 17 år fra Italia ​(10. mdr. & ankommer 17. august 2017)

Interesser: Youth Club, lese, frivillig/volunteer på kulturelle arrangementer, filmer, musikk, svømming

Mariantonietta bor i Italia med moren, storebroren og hunden sin. Faren gikk bort når hun var 10 år gammel. Hun savner han, men det har godt fint med en god og sammensveiset familie rundt seg.

Er dere en familie som har en felles interesse med Marioantonietta, og/eller er interessert i Italia; språket, ferielandet eller maten, og synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, så vil gi gjerne høre fra dere.

Favorittband: Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, ACDC Favorittbøker: Fantasy

Mariantonietta tar buss til skolen mandag til lørdag, ca. 40 minutter hver vei. Hun er glad i skolen sin. I Italia går man på skole 6 dager i uka. Hun gleder seg til å bli kjent med språket, en norsk familie, få nye venner på skolen, og oppleve et annerledes skoleår. Hun liker snø og stå på ski, skøyter og snowboard.

Hun liker svømming (ca.2 ganger i uka - men det er ikke på konkurransenivå). Musikk er en annen stor interesse – mest rock og pop. I byen hun bor har de en årlig litteratur festival. Der pleier hun og vennene og delta som frivillige, og det er et av årets høydepunkt. Hun skal gå på en skole i nærheten, på studiespesialisering i Vg2. Aktiviteter på fritiden anbefaler vi alle å bli med på. Det må hun selv betale for, samt lommepenger til alt fra kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at hun får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger ellers.

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Holdt av!!!!    Alice, 17 år fra Italia ​( 10 mnd. & ankommer 17. august 2017)  Holdt av!!!!

Interesser: sykle, svømming, sport, fjellturer, spiller piano, bøker, skrive tekster, fotografering

Alice bor i Italia med foreldrene sine, lillesøsteren og de 2 kattene. Hun liker å være ute enten det er ute på sykkel, svømme, gå på tur i skogen eller på fjellet, eller å spille piano, lese bøker eller skrive tekster, fotografere, se gode filmer, og er ekstra fasinert av gamle filmregissører som Woody Allen, Sean Conneryol men også yngre skuspillere som Scarlett Johansen.

Hun er flink på skolen, og er aktiv på skolen både faglig og sosialt med der. På fritiden er de en venninne gjeng på 4 venninner som tilbringer mye tid sammen, og har det mye gøy sammen. Hun har også gått på et norskkurs for å lære seg litt norsk før hun kommer til Norge.

Hun er fasinert av andre kulturer, og gleder seg til å oppleve Norge, gå på skole her, lære norsk, få nye venner og bo hos en norsk familie. Hun er glad i å lage mat, og på ettermiddagen er det hun som lager maten til seg selv og lillesøsteren når de kommer hjem fra skolen.

Favorittdyr: katt (hun har 2)   Favorittfag: Historie      Favorittbøker: «The three Musketeers» 

Hvis du /dere kunne tenke dere å være vertsfamilie så kontakter dere Beate på: info@myeducation.no

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube