Gocampus I usa - skriv 1 søknad - få 9 universitetstilbud med gunstige stipend!​​

Du bør dra på Go Campus hvis du har lyst til å komme deg ut i den store verden, studere i utlandet, gjøre noe annerledes og oppleve en av verdens mest omtalte ungdomskulturer et helt skoleår.

Å studere i USA gjennom Go Campus-programmet har flere fordeler:

  • Prisgunstig - inntil 60% stipend fra samarbeidsuniversitetene til Go Campus
  • Skriv 1 søknad - få tilbud fra 9 universiteter med stipend
  • Rask søknadsprosess – ca.30 dager
  • Anerkjente universiteter, og et mangfold av fagretninger
  • Du perfeksjonerer engelsken, deltar aktivt i undervisningen og blir del av et internasjonalt studentmiljø
  • 1 år eller en hel grad på et universitet i USA gir et stort pluss på CV’en!
  • Velg inntil 6 fag samtidig – fleksibelt!
  • Du får bo og studere på Campus slik som de amerikanske studentene
  • Nye opplevelser - et uforglemmelig år du vokser mye på både sosialt og faglig
  • Nye erfaringer - du kan ta med deg videre i livet i videer utdanning og arbeidsliv

Scholarship garanti og rask søknadsprosess

I samarbeide med amerikanske universiteter gir MyEducation deg nå muligheten til å dra et år – eller ta hele utdannelsen på et universitet i USA. Universitetene styrker sin internasjonale merkeprofil gjennom Go Campus studenter fra hele verden som ønsker å studere i utlandet. Til gjengjeld gir de deg og andre studenter en unik mulighet til å oppleve det amerikanske studentlivet med garantert stipend, som dekker store deler av kostnadene. Stipendene fra samarbeidsuniversitetene dekker inntil 60% av skolepenger, kost og losji på studier i utlandet.

Søknadsprosessen er rask og enkel. Det tar ca 30 dager fra du sender søknaden til du mottar universitetslisten med 9 universiteter du kan velge mellom, ut ifra din profil og dine fagønsker.

Hvor kan jeg studere i USA?

Go Campus samarbeider med universiteter over hele USA, og universitetene på listen du mottar kan ligge hvor som helst i USA. Go Campus har fokus på å skaffe de beste stipendene på 4 årige universiteter og colleges som er akkrediterte.

Velg universitet utfra hvilke fag, interesser og kvaliteter som engasjerer deg mest.

«85% av oppholdet er på Campus. Derfor spiller det ingen rolle hvilke byer som ligger nærmest. Velg universitet etter hva universitetet kan tilby deg, ikke etter hva staten kan tilby deg. Det er tross alt universitetet som er interessert i at du kommer – ikke staten» sier Line, nåværende Go Campus-student på 3.året ved Lindenwood University, Missouri​

Flere muligheter med GoCampus programmet

GoCampus Athlete

Dette er for deg som er over gjennomsnittet god i en sport som tennis, fotball, svømming, golf, volleyball osv., og ønsker å utøve sporten din mens du studerer i USA. I tillegg til de 9 universitetstilbudene får du da 1 ekstra universitetstilbud med stipend hvor de tilbyr den sportsgrenen du ønsker.

Søknadsprosessen er den samme, dvs. i tillegg trenger du referanse fra trener, og en video som viser dine ferdigheter i sporten.

GoCampus Community Colleges - studer i California eller Boston

Hvis du selv vil ha innflytelse på hvor i USA du skal studere er våre Community Colleges i California og Boston et godt alternativ. Studer 2 minst 2 semestre og få stipend, men ikke like mye som GoCampus universiteter tilby. På et Community Colleges tilbys en 2 årig utdanning som kan føre til en Associate degree. Velger du å studere i 2 år kan du søke om transfer til et 4 årig universitet i USA etterpå, for å gjøre ferdig bachelorgraden på studier i utlandet.

GoCampus Top level Universities - i California og Oregon

Er du villig til å betale mer for å gå på de mer anerkjente Universitetene i USA, og har gode karakterer? Da kan vi hjelpe deg med hele søknadsprosessen til blant annet University of San Diego State University og University of Oregon.

GoCampus ESL - Studer engelsk 1 semester

Vil du bli bedre i engelsk og ha full fokus på språk og kultur 1 semester, så kan vi tilby gode studiesteder i USA som gir stipend for å ha deg som student.​

Go campus

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube