​Nåværende elever​

Vi mottar stadig eposter fra våre elever på Go Campus programmet. Disse vil du kunne lese her og du finner også linker til deres blogger eller hjemmesider. Du finner også epostadressene til elevene, hvis du har noen spørsmål til dem.

Helle Nørgaard-Andersen, Horsens
Lindenwood University, Missouri, USA

Hei Morten :-)

Jeg beklager så mye at jeg ikke har gitt lyd fra meg på lenge. Det har bare skjedd så mye nytt hele tiden. Men det går fint her, og jeg har opprettet en blogg på helleandersen.blog.com", hvor jeg skriver om mine opplevelser her! Folk kan spørre meg om det de har lyst til. En ting som jeg må si at hvis folk ikke er så nøye på hvor de ønsker å være i USA, så kan dette universitetet helt klart anbefales. Det er superbra for internasjonale!

Det er så merkelig å tenke på hvordan mine forventninger var og hva jeg forestilte meg før jeg kom, og tenke på det nå som man er integrert her.

Mvh Helle Noergaard

Helles blogg: http://helleandersen.blog.com/

Line Nylandsted Andersen, Svendborg

Lindenwood University, Missouri, USA

Hei Morten!​
Her kommer som lovet en liten update etter den første uken her borte. Etter en litt slitsom flytur med forsinkelser, innstilte fly (og en forsvunnet koffert) kom vi kun en times tid for sent, men heldigvis ble vi hjulpet godt i gang av noen av studentene. Universitetet er virkelig flinke til å hjelpe de internasjonale studentene i gang og man føler seg veldig velkommen, så det kan du varmt anbefale de neste unge du sender avgårde! Helle og jeg ble jo plassert på samme rom, som vi har dikutert hvorvidt det er lurt eller ikke...
Ellers har den første uken bare inneholdt en masse arrangementer for oss, men det er også deilig å begynne på skolen på ordentlig selvom det satdig er litt forståelsesproblemer. Jeg må bare være tålmodig en liten stund framover.
Men universitetet er absolutt å anbefale. Området er virkelig flott og det er mange fine muligheter til alle slags aktiviteter!

Med vennlig Line.​

Lines blogg: http://blogs.kilroy.dk/linenylandsted

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube