USA studier - legater og nyttige linker og nyheter​

Siste nytt om finansiering av USA studier...​

Les artikkelen fra Aftenposten: Nå blir det billigere å studere i USA. Norske studenter som studerer i USA får ikke støtte fra Lånekassen det første året på den fireårige bachelorgraden. Dette fordi Norge har ment at dette introduksjonsåret, som kalles «freshman-året» ligner for mye på sisteåret på videregående skole i Norge. Dermed må nordmenn som vil studere i USA betale førsteåret selv, noe som i snitt koster mellom100 og 120.000 kroner, ifølge ANSA, studentorganisasjonen for norske utenlandsstudenter. Kunnskapsminister Kristin Halvorsen vil endre reglene vedrørende støtte til første studieår i USA.

Her er hele artikkeln blir det billigere å studere i USA

Legathåndboken - det finnes mange legater og stipend til USA studier

Det finnes mange legater å søke på gjennom Legathåndboken, så dette kan være en god investering. Bruk tid på å sende flere søknader! Det kan være god hjelp på veien til finansiering av dine USA studier. 


Klikk på linken for å se mulige USA legater du kan søke på

Oversikt over USA legater fra Legathåndboken


Sjekk ut legater på Legatsiden for stipend muligheter til å studier i USA

www.legatsiden.no finner du gratis informasjon om stipendier og legater. Ta en titt på aktuelle legater du kan søke på, og ikke glem å sende søknader til de aktuelle legatene for deg.

God søkefunksjon på Legater.nu til universitets studier i USA

Er en god søkefunksjon for å finne stipend. Benytt muligheten til å motta stipend og legater. De lager en skreddersydd søknad i sin database som omfatter tusenvis av stipend og legater fra hele verden - Legater.nu

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube