​Universitet og campus I usa​

Livet på Universitet og Campus i USA​

Alt det du kommer til å lære som student på universitet i USA, foregår ikke bare i undervisningen. Det er mye mer enn det. Campus livet i USA handler om å gå på Universitet og bo med en roommate for første gang, delta på kamper med venner, og kanskje til og med bli reporter for universitetsavisen. MyEducation oppfordrer studentene i USA til å delta aktivt på de forskjellige aktivitetene som foregår på campus. Slik får man mest igjen for å studere på på universitet i USA og av campus-livet for egen selvutvikling.

Les om Campus livet til noen av studentene i USA

Kost og losji på campus og universitet i USA​

Go Campus studentene bor på campus på universitetets egne studenthjem og leiligheter. Ved å bo i en universitetsbolig kan studenten lære av andre studenter, og det er spennende, praktisk og trygt! Å bo på campus gir internasjonale studenter adgang til en rekke fasiliteter på selve campus området. De korte avstandene gjør det mulig for studentene å få god tid til studiene samtidig som de har tid til å delta på mange sosiale aktiviteter på fritiden. Universitetene har gode kantiner, med et stort utvalg av mat og drikke.

Sport på universitet og campus i USA

Sport er en fin måte for internasjonale studenter å få venner, ha det gøy og samtidig selv få trent. De fleste amerikanske colleges og universiteter tilbyr kvinnelige og mannlige ligaer og divisjoner på alle nivå i mange forskjellige sportsgrener. Ved å delta på disse aktivitetene skaper man sosiale relasjoner og utvikler samholdet på campus, samtidig som man holder seg i form.

Studielivet på universitet i USA og på Campus

Studielivet på campus gir mange muligheter for studentene. Det finnes mange forskjellige klubber og organisasjoner, og det er mange sportsarrangementer man kan delta på enten som utøver eller tilskuer. Livet utenfor undervisningslokalet er levende og stimulerende for studentene, og det gir alle en mulighet til å delta aktivt i studentlivet på universitetet.

Sikkerhet på campus på universitet i USA

Hvert universitet eller college har vanligvis en “Department of Public Safety”, som jobber sammen med universitetet i å ivareta sikkerheten på campus. Dette bidrar til å skape et trygt og sikkert miljø, hvor fakultetet, personalet og studentene trygt kan gjøre jobben sin og ta sin utdannelse.

Helse på campus og universitet i USA

Alle Go Campus deltagere skal være forsikret, mens de studerer i USA.

Studenten kan selv tegne en slik forsikring, ellers er MyEducation mer enn gjerne behjelpelig med å gjøre det for deg.​

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube