​ELTIS språktest - english language test for international students

Alle elever som reiser til USA må ta en ELTiS språktest. Grunnen til det er at skolene i USA på forhånd skal vite hvor god man er i engelsk. Det er derfor ikke en adgangstest, men en plasseringstest som avdekker dine reelle engelskkunnskaper.

Når du drar med MyEducation er ELTiS språktest gratis, og vi vil etter opptaket komme tilbake til deg om hvordan og når du skal gjennomføre språktesten.

Selve ELTiS språktest tar ca. 1 time og består av to deler - en lytte- og en lesedel. Det er såkalte Multible Choice" svar i SLEP språktesten, hvor du får 3 eller 4 svaralternativer og kun ett svar er korrekt.

Hvis du ikke reiser med MyEducation, kan vi være behjelpelig med å foreta testen. Det koster kr. 1.000,- Du må på forhånd lage en avtale om når du skal ta testen med oss. Avhengig av hvor du bor kan det være nødvendig å hente inn en av lærerne dine til å være behjelpelig med å gjennomføre testen. Ring Tlf.99 28 13 00 man - fre 9-16 og hør nærmere hvilken tid du kan ta testen på vårt kontor i Lillestrøm.

NB! NB! NB!

MyEducation blir kontaktet av flere elever/familier som har forsøkt å organisere et High School opphold i USA på egenhånd. De har selv funnet en amerikansk familie, og de har kontaktet en skole som har sagt ja til å ta opp eleven. Og først til slutt finner de ut av , at skolen IKKE kan hjelpe med å skaffe det viktigste dokumentet som kreves for å kunne søke visum - og skolen henviser til en exchange organisasjon. Planene går i grus, og det er som regel alt for sent på året til og tas opp via en exchange organisasjon som f.eks. MyEducation.

Derfor - hvis du og dine foreldre tror at dere selv kan organisere et utvekslingsopphold, så få fra starten av en skriftlig bekreftelse fra skolen om at de kan gi deg det nødvendige visum dokumentet. Det er det første dere må forsikre dere om! Det er det ikke mange skoler som kan.

Det gir MyEducation en bedre mulighet til å hjelpe deg, hvis dere er tidlig ute!

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube