​Gratis - High school brosjyre

​Du kan bla i vår high school brosjyre på nettet i fred og ro

High school brosjyre - print ut de sidene du trenger

I brosjyren finner du svar på det meste du måtte lure på om å dra på high school year utveksling gjennom myeducation, og brosjyren er selvfølgelig gratis. Det står info om alle landene du kan søke om å dra på high school utveksling til som usa, australia, new zealand, canada, brasil, mexico, frankrike, spania, og mange råd og tips på veien til din avgjørelse. 

Blant annet skriver vi om skolesystemet I det enkelte land. Vi håper du finner inspirasjon og glede I å lese om vårt high school year program og ønsker deg lykke til I prosessen. En ting er sikkert man vokser utrolig mye på et slikt utvekslingsår, og man får opplevelser for livet gjennom et slikt high school yaer. 

Er det ting du lurer på som ikke besvares I vår high school brosjyre, så er du mer enn velkommen til å spørre oss. Vi hjelper deg mer enn gjerne med dine spørsmål om high school year programmet. Myeducation har mange års erfaring med utveksling, og det er den beste tryggheten vi kan gi deg.​

High School brosjyre

Hos MyEducation behøver du hverken oppgi epost adressen eller telefonnummer for å få vår High School brosjyre. Klikk på linken nedenfor og vær litt tålmodighet.

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube