Hva sier tidligere foreldre?​

Kjære foreldre

Vi vet hviken barriere det er å sende barna sine avgårde ut i den store verden på egenhånd. Men det er virkelig verdt det når man ser hvordan de har modnet minst 2 år på 1 år når de vender tilbake etter oppholdet. De kommer hjem med rak rygg, har fått en unik internasjonal erfaring, er trygge på seg selv og i tillegg flytende i et fremmed språk.

Nedenfor har vi samlet noen av brevene og mailene vi har fått gjennom tiden:

Hei MyEducation,

Da vår sønn bestemte seg for å søke utveksling til USA for skoleåret 2016/17 tok vi først kontakt med en annen leverandør. Deretter tok vi kontakt og skrev avtale med MyEducation og Sissel. Vi har fått individuell oppfølging hos MyEducation fra første stund. Vi ble fulgt tett opp gjennom hele søknadsprosessen og fikk nødvendig veiledning slik at alle skjema ble riktig fylt ut, det var mye å holde styr på. Sissel er meget godt kjent med de norske reglene for å ta andre året i videregående opplæring i utlandet. Hun var også godt orientert om regelverket for norske elever i USA. Hun forberedt oss før avreisen og tok farvel på Gardermoen. Underveis kunne vi alltid spørre henne, og hun ordnet opp. MyEducation innfridde forventningene vi hadde som foreldre, og vår sønn hadde et uforglemmelig år i Oregon.  

Anne Britt Kisen, Sørum

06.september 2017


Hei MyEducation

Som mamma til ei jente som skulle ut i verden sommeren 2015, har eg bare gode erfaringer med Myeducation. No er året i Australia over, og jenta mi har hatt det fantastisk.

Hilsen 

Turid Vika Skram, Måløy

29.juli 2016

Myeducation får mine beste anbefalinger!

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med den hjelp og støtte som Sissel og Myeducation gir. Helt fra aller første telefonsamtale og gjennom hele utvekslingsåret.

Jeg kan også anbefale ungdommer å ta et utvekslingsår i utlandet. Det er en opplevelse for livet . Min sønn Erik kommer snart hjem fra sitt år i Alabama hvor han stortrives. Mitt inntrykk er at Myeducation også klarer å finne veldig gode vertsfamilier.

Hilsen

Gunilla Resare, Oslo

18.mars 2016

Hei MyEucation

Vi er veldig fornøgd med myeducation,

datter hadde først et anne utvekslingsburo,
og da gikk masse galt når ho var i Australia, ho måtte reise tilbake etter 2 månader.

Så prøfte ho myeducation,
også vertsfamilie i Australia sa, at dette er så et stort forskjel.
Alt ble ordnet for oss, også VISUM, vi hadde ei møte alle sammen,
dette alt kunne ikke være bedre.
Tusen Takk myeducation,
Tusen takk Sissel,

MVH Claudia og Henk, Stranda

7.juli 2015

Hei MyEducation

Vi har bare hatt positive erfaringer med MyEducation og Sissel Bigseth .

Casper er i USA nå, hos verdens flotteste familie. Han stortrives og vi føler oss veldig trygge. MyEducation kan anbefales på det varmeste, med god oppfølging og seriøsitet fra "a til å".

Hilsen

Linda Kjølstadmyr, Oslo

8.desember 2015

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube