Hva sier tidligere foreldre?​

Kjære foreldre
Vi vet hviken barriere det er å sende barna sine avgårde ut i den store verden på egenhånd. Men det er virkelig verdt det når man ser hvordan de har modnet minst 2 år på 1 år når de vender tilbake etter oppholdet. De kommer hjem med rak rygg, har fått en unik internasjonal erfaring, er trygge på seg selv og i tillegg flytende i et fremmed språk.

Nedenfor har vi samlet noen av brevene og mailene vi har fått gjennom tiden:

Hei Morten.
Mine foreldre og jeg vil bare takke deg så mye for den innsatsen du gjorde for oss - til tross for at det var vår feil. Dette viser bare at vi har valgt den beste organisasjonen. Ha en fortsatt fin dag. Susanne, Keld og Michala Lange

Hei MyEducation,
Beklager at dere først hører fra oss nå, men vi har dessverre ikke fått Peter til å delta på deres flotte arrangement. Men jeg håper dere har fått takk i noen av de andre andre unge til å delta....... Peter har det så travelt med helgejobben hos Kvickly, så han får spart nok til den planlagte sommerferien hos vertsfamilien i North Carolina. Uansett vil jeg benytte anledningen til enda en gang å fortelle til alle som måtte være interessert: Det året Peter fikk i USA har vært den beste gavev/opplevelsen vi noensinne har gitt vårt barn. Vi gleder oss over hvilken moden og og ansvarlig ung mann vi fikk i retur fra North Carolina. Hans modenhet og stå på humør med videregående har virkelig overrasket positivt. Det eneste vi angrer på er at vi aldri fikk sendt vår eldste datter avgårde. Det er en kjempefoskjell på modenheten til de to! Videre ble vi som familie knyttet til Peters familie i USA. Vi var over til graduation, som forøvrig var helt fantastisk og så var Peter og fareb hans over igjen i høstfeien. Så vi føler virkelig at vi har fått en ekstra familie i USA.


Lykke til med arrangementet!
Hilsen Tina Christensen

Hei MyEducation
Takk for det – … og for en super pris jeg fikk på billettene – og for en fantastisk service man får hos dere! Jeg er virkelig forøyd med hele prosessen (plasseringen var litt sen, men det kunne jo ikke dere noe for) og Martin har det helt supert…. og har planlagt besøk i sommerferien med sin beste venn og vertsbror, så det blir hyggelig.


Med vennlig hilsen
Anette

Hei MyEducation
Ja, Christina har det super godt på New Zealand og dere har sørget for en helt perfekt match. Vi sier oss veldig enig med Christinas uttelelser om å være godt forberedt. Vi som foreldre har også følt oss godt forberedt på at sende våre datter til New Zealand. Dere hara vært så flinke til å informere oss og vi har aldri følt oss utrygge med å sede henne avsted. Flere har spurt hvem Christina reiser med – kanskje dere har noen små brosjyrer jeg kan dele ut? Vi kan på det varmeste anbefale dere – er det noen foreldre som ønksker å snakke med foreldre som har sendt sitt barn ut i den store verden, så må du gjerne henvise dem til oss (email: hl.andersen@mail.dk), vi svarer gjerne på spørsmål. God jul og godt nyttår og takkfor den store opplevelsen dere har vært med å gi til Christina.


Med vennlig hilsen
Lars og Hanne Andersen

Kjære MyEducation
Philip dro avgårde til LA (Palmdale) og ringte i morges kl. 07.00 dansk tid (22.00 LA tid) og fortalte at han var kommet vel fram, at han ble hentet og ar den tyske utvekslingsstudenten hadde kommet også. Alle 5 (Julie fra byrået der borte) hadde vært ute ute og spise og nå var de trøtte. DET ER SÅ FETT var hans kommentar. Vi er utrolig glad for at vi har valgt dere til å ordne vår sønns tur til USA. Det er godt at visumet går ut etter 11 måneder, for ellers tror jeg ikke vi ville få ham hjem igjen...


Mange hilsner, Michael Breest

Hei Marianne og Niels.
Ja, så er Jarl i Sydney og han er i godt humør. Vi har fått positive sms'er hele veien, og han har fant seg fort til rette med reisefølgete, og de har hatt en super flytur. Jarl var riktig så fornøyd med matserveringen fra Frankfurt og helt fram ;-) Vi er også kommet over avskjeden og gleder oss allerede til 1 mai 2012 og alle de historier vi kommer til å få høre. Dere skal vite at vi har vært veldig forøyde med den forberedelse dere har tilbudt, der har været orden på alt, og både Jarl og vi har vært helt trygge hele veien. Nå håper vi selvfølgelig at alt fortsetter like bra når Jarl kommer til Familien Eeles. Han har ringt/mailet med Jeanine, mailet til skolen, hvor han har fått en kontaktperson, og han har mailet til Area Repr.


Mange hilsner fra, Anna Margrethe Høstgaard

Hei Niels og MyEducation,
Så er vi vel hjemme igjen. Alt har gått helt fint og problemfritt. Kewin skal til USA igjen i juli for å starte på universitet, enten Midwestern State University i Texas eller University of Mount Union i Ohio. 

Det har vært en stor opplevelse for ham som han aldri vært foruten. En stor takk til deg og ditt team. Dere hjalp til å gjøre det mulig.


“Kewin is Living the Dream” Kim Errit Nielsen

Hej Marianne og Niels

Så er Emma kommet hjem igjen. Hun har hatt en fantastisk tur og er utrolig glad for det, og trist over at det allerede er over. Men sånn er det jo. Jeg er veldig glad for å få min lille pike hjem igen, selvom hun ikke er så liten lenger. Hun har vokst så mye mentalt synes jeg og hun stråler av stolthet. Jeg vil bare si 1000 takk til dere for den jobben dere har gjort.

Med vennlig hilsen
Jens og Emma Støttrup

Hei MyEducation
Tusen takk for informasjonen. Jeg vil bare rose dere for den jobben dere gjør med å sende vår datter avgårde. Vi føler hun er i trygge hender med dere. Det var et veldig godt infomøte dere holdt og den fantastiske jobben dere har gjort med å holde oss oppdatert, så lysten og motivasjonen til å reise har blitt opprettholdt hele veien. Dere har virkelig fått til en perfekt match og Christina er så glad for familien og skolen – det er mer en hun har våget å drømme om. Takk for hjelpen med å gjøre hennes drøm til virkelighet.


Med vennlig hilsen

Lars og Hanne Andersen​

​Kjære Marianne (og andre).

Takk for det gode møter for en stund siden. Det var veldig godt tilrettelagt og ikke minst gjennomført. Alle klappet synes Vivian, Amanda og jeg. Dere er så professjoelle og i tillegg så etusiastiske. Vi er ikke bekymret for å sende Amanda avsted med dere i ryggen.


Mange hilsener fra Mikael Birch

Hei MyEducation
Takk for et usedvanlig godt informativt møte, som vi fikk mye ut av. Takk for flott innsats og for en avslappet stil. Det var en fornøyelse! Det gav meg roen jeg trengte.
Med vennlig hilsen / Best regards,
Pernille O. Hulgaard

Hei MyEducation - takk for sist - det var et veldig godt møte, hvor dere nok en gang har vist hvor erfarne og professjoelle dere er. Vi føler oss trygge og på Louis' vegne veldig forøyde. Takk for det.


Med vennlig hilsen/ Best regards/Salutations distinguées
Ole Konstantyner

Kjære MyEducation
Tiden flyr avgårde og snart skal jeg hente Søren. Med tanke på de utfordringene som har vært, vil jeg bare dele Sørens og min takkemlighet for at han nå har kommet inn på Rungsted videregående skole på engelsklinjen "Global Society"
Jeg er så glad - takk fordi dere gav han denne sjansen :-)
Mange hilsner fra Heike Thygesen, Hørsholm

Kjære MyEducation
Takk fordi dere er så imøtekommende og hjelpsomme når vi foreldre kontakter dere. Dere er veldig profesjonelle og det har vært trygt for oss å sende Kathrine over til USA med dere. Også er det så godt at når vi ringer så vet dere godt hvem vi er. Slik føles det i alle fall.


God sommer fra veldig fornøyde foreldre, som veldig sart skal hente sin teenagedatter (jippiiiiiiiiiiiiiiii)......


Mange hilsner fra Kim og Marianne Grip-Hansen, Dragør

Kjære MyEducation
Takk for info - vi tar det helt med ro selvom det hadde vært godt å få Amanda hjem snart!!! Tro meg - hun vil slett ikke hjem og så aboslutt ikke før tiden for hun stortrives. Jeg er så glad for den regelen dere har om at de må reise hjem seinest 10 dager etter skoleavslutningen, fordi da trenger vi ikke ha noen sikusjon om det er mulig å bli over sommeren. Hun har akkurat vært på PROM i en kjole, der er en prinsesse verdig og holdt stort fødselsdags party med en skattejakt hvor gjestene måtte kjøre rundt i kvartalet og finne poster! Der blir ikke enkelt å leve opp til det!!. Hun skriver mails nå hvor halvparten er på engelsk som er en fin blanding. Jeg gleder meg sånn til hun kommer hjem. Det eneste "problemet" vi har nå er at lillesøster snakker om sin til USA som en selvfølgelighet!! Ha det godt så lenge.


Med venlig hilsen
Hannah Krog, København NV

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube