High School - INFORMASJONSMØTER/INTERVJU​

Vil du på utveksling i 2017/18?

Vi holder infomøter/intervju - Send oss en søknad i dag - det er helt gratis og uforpliktende!

​Kunne du tenke deg et high school opphold? Bli med på et av våre uforpliktende informasjonsmøter sammen med foreldrene dine, så får du høre mer om hva det vil si å være high school elev med MyEducation. Kort tid etter vil vi intervjue deg for å høre om du er motivert nok og moden til å delta på programmet.

Å delta på infomøte er gratis og uforpliktende - men PÅMELDING ER NØDVENDIG!

Fyll en uforpliktende søknad ved å klikke på "Søknad" i menyen til venstre eller på denne linken Søknad og skriv om du har lyst til å bli med på et av de planlagte informasjonsmøtene, så kontakter vi deg og bekrefter om det er plass på møtet. Hvis ikke finner vi sammen en dato - det gjelder også hvis du vil til et land som ikke er nevnt nedenfor.

Vi holder løpende informasjonsmøter og intervju rundt omkring i Norge. Og vi avtaler møter individuelt.

KONTAKT oss for individuelle avtaler over hele landet, og sammen finner vi en dato som passer for deg og familien din:

Hos oss vil du alltid møte erfarne og voksne intervjuere, som har god erfaring i å jobbe med unge mennesker. Og tas du opp i programmet har du den samme kontaktpersonen under hele prosessen (fra tiden før du drar avsted til du kommer hjem igjen).

Er det ingen dato nedenfor som passer deg eller dersom ingen dato er foreslått, ring oss på: 992 81 300, så arrangerer vi et møte for deg og dine foreldre en dag det passer for dere.

Påmelding til et av nedenstående møter, som allerede er avtalt med noen familier er nødvendig, og gjøres ved å klikke på linken uforpliktende og fylle ut. Samme skjema finner du i menyen til venstre. Vi sender deg snarest en bekreftelse, om det er plass på møtet eller ikke.

Send en uforpliktende søknad så finner vi en passende dato for deg og familien din.

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube