Plusstur og språk/kulturkurs!​

USA

For utvekslingselever til USA kan du kickstarte ditt utvekslingsopphold med en Plusstur. Plusturen er en fantastisk 5-dagers opplevelse og sightseeing tur i New York, Philadelphia og Washington DC. Les mer om Plussturen nedenfor. 

Australia og New Zealand

Alle elever som skal til Australia eller New Zealand kommer på et kombinert kultur-kurs og sightseeingopphold i henholdsvis Sydney og Auckland.

Spania

Vi anbefaler at alle elever, der skal til Spania starter sitt opphold med et intensivt språkkurs før de reiser videre til vertsfamilien. Kontakt oss for mer informasjon om det samt pris for kurset.

Frankrike

Alle elever som skal til Frankrike kommer på et intensivt språk og kulturkurs i Paris, før de drar videre vertsfamilien. På dette kurset får du mulighet til å finpusse franskkunnskaper innen møte med vertsfamilien og skolen.

Alle elever, som har hatt mindre enn 2 år med fransk skal delta på språkundervisningen, men vi anbefaler at alle elever deltar, fordi det gir mulighet til å bli kjent med andre utvekslingselever fra hele verden.

Italia

Alle elever som skal til Italia, kommer på et språk- og kulturkurs i Milano, før de reiser videre til vertsfamilien, før de drar videre til vertsfamilien sin. På dette kurset får du muligheten til å lære noen flere italienske ord og nyttige ting å si innen du møter vertsfamilien og skolen.

Tyskland

Alle elever som skal til Tyskland kommer på et intensivt språk- og kulturkurs i en by i nærheten av Frankfurt (varierer litt fra år til år), innen de drar videre til vertsfamilien.

På dette kurset får du muligheten til å friske opp tyske ord og setninger, dagligtale osv. før dere kommer til vertsfamilien og skolen.

Alle elever, som har hatt mindre enn 2 år med tysk skal delta på språkundervisningen, men vi anbefaler at alle elever deltar, fordi det gir mulighet til å bli kjent med andre utvekslingselever fra hele verden

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube