PRIVATE HIGH SCHOOLS I USA​

MyEducation kan tilby kommende utvekslingselever å gå på private high school i USA. Den største fordelen ved private high schools er at skolene og klassene er mindre. 

Med færre elever i klassene har man mer tid til den enkelte elev og det er lettere å få plass på de aktivitetene og fagene man ønsker. Dette kan være en fordel med tanke på fagkrav fra fylkeskommunen i de ulike utadannings programmene.  Velger man private high school får man raskere plassering, og den familien man skal bo hos vil med stor sannsynlighet være bekjent av skolen. 

Det er fordi vertsfamiliene som regel har eller har hatt barn på samme skole. Vertsfamiliene er som regel velstående familier.

Velger man dette programmet kan man fritt velge hvor man vil dra - Vi kan tilby bla. California, Florida, Washington og New York. Se listen under med hvilke skoler vi tilbyr.

For mer informasjon kontakt oss på info@myeducation.no

Private High Schools

Her er et lite utdrag av noen av de mange private high schools vi samarbeider med. Det kommer stadig flere skoler til. Ikke la deg skremme av at mange private high school har religiøs bakgrunn. Det betyr kanskje bare at det kan være morgensang,

og religions

​​undervisning slik vi kjenner det fra den norske skolen. For mer informasjon kontakt oss på info@myeducation.no

​ 

Privat High School - oversikt over skoler og priser ​

 

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube