​Søknad til high-school programmet

​Fyll ut søknadsskjemaet online her på hjemmesiden og send det til oss så snart som mulig - jo før jo bedre. Så fort vi har mottatt søknaden fra deg vil vi behandle den. Å søke er helt gratis og ikke bindende, men ved å søke kan du sikre deg en plass.

Allergi

Har du en alvorlig allergi og/eller allergi som medfører at du ikke kan være i hus med en hund eller katt kan vi dessverre ikke ta deg opp. Dette er for din egen skyld. Skuffelsen kan bli enormt stor når man er innstilt på å dra avsted, og deretter får beskjed om at det ikke lykkes å finne en vertsfamilie uten hund/katt.

Møte/ntervju

Du blir heretter invitert til å komme til et møte/intervju i en større by i nærheten av der du bor eller så tar vi det på Skype. Dette møtet/intervjuet er helt gratis, og foreldrene dine er også invitert. Her møter dere en av våre medarbeidere, som vil gi dere detaljert informasjon om hele High School programmet, samt gi deg og dine foreldre svar på alle spørsmål dere måtte ha. Du får sjansen til å vise at du er egnet til å delta på High School programmet. Kort tid etter møte/intervju får du vite om du er tatt opp i programmet. Vi sender et opptakstilbud til deg og dine foreldre, og gir dere muligheten til å snakke sammen i fred og ro, før dere tar en beslutning om dere vil takke ja til plassen vi har reservert til deg.

​Søknad mer enn 1 år før ønsket avreise

Det er alltid en god idé å søke i god tid, siden de fleste land har kvoter for hvor mange elever de kan ta i mot. Det foregår etter første mann til mølla prinsippet. Samtidig vil du sikre deg at du får oppholdet til den prisen oppholdet koster inneværende skoleår. Hvis prisene stiger har du sikret deg laveste pris på å være tidlig ute med påmeldingen. Skulle vi derimot sette prisene ned, vil du selvfølgelig få oppholdet til den rimeligste prisen. Vi krever et depositum på kr. 1.000,-, for å sikre søknaden din, som så trekkes fra ved første delbetaling.

Vi har intervju i følgende byer:

- Lillestrøm

- Trysil

- Skype

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube