​Go campus studenter

Helle Nørgaard-Andersen, Horsens

Lindenwood University, Missouri, USA

Hei Morten :-)

Jeg beklager så mye at jeg ikke har gitt lyd fra meg på lenge. Det har bare skjedd så mye nytt hele tiden. Men det går fint her, og jeg har opprettet en blogg på helleandersen.blog.com", hvor jeg skriver om mine opplevelser her! Folk kan spørre meg om det de har lyst til. En ting som jeg må si at hvis folk ikke er så nøye på hvor de ønsker å være i USA, så kan dette universitetet helt klart anbefales. Det er superbra for internasjonale!

Det er så merkelig å tenke på hvordan mine forventninger var og hva jeg forestilte meg før jeg kom, og tenke på det nå som man er integrert her.

Mvh Helle Noergaard

Helles blogg: http://helleandersen.blog.com/

Line Nylandsted Andersen, Svendborg

Lindenwood University, Missouri, USA

Hei Morten!

Her kommer som lovet en liten update etter den første uken her borte. Etter en litt slitsom flytur med forsinkelser, innstilte fly (og en forsvunnet koffert) kom vi kun en times tid for sent, men heldigvis ble vi hjulpet godt i gang av noen av studentene. Universitetet er virkelig flinke til å hjelpe de internasjonale studentene i gang og man føler seg veldig velkommen, så det kan du varmt anbefale de neste unge du sender avgårde! Helle og jeg ble jo plassert på samme rom, som vi har dikutert hvorvidt det er lurt eller ikke...

Ellers har den første uken bare inneholdt en masse arrangementer for oss, men det er også deilig å begynne på skolen på ordentlig selvom det satdig er litt forståelsesproblemer. Jeg må bare være tålmodig en liten stund framover.

Men universitetet er absolutt å anbefale. Området er virkelig flott og det er mange fine muligheter til alle slags aktiviteter!

Med vennlig Line.

Lines blogg: http://blogs.kilroy.dk/linenylandsted

Chris Damm, Kalundborg

Diablo Valley College, California, USA

Hei Morten og MyEducation.

Jeg har nu vært et par dager hos min vert i California, hvor jeg bor sammen med to andre studerenter. Og hva skal jeg si, det er bare helt fantastisk! Inntil videre elsker jeg å være her! Og jeg kan slett ikke vente med å starte på skolen. Tusen takk for all hjelpen, og de samtalene vi har hatt frem og tilbake har virkelig gjort det enklere. Både for dere og meg! Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dere i fremtiden. Som sagt hvis noen av de nye studentene, har lyst til å snakke med en som er midt i det, er dere alltids velkommen til å kontakte meg. Inntil videre via min hjemmeside, min email : damm_chris@msn.com eller via min skype : chrisdamm.dk for de som heller vil det. Som sagt er det allerede bilder og skrevet blogg på min hjemmeside. Alt i alt er det hele perfekt inntil videre. Takk for at dere gav meg denne muligheten!

Med vennlig hilsen / Best regards,

Chris Damm

Student at Diablo Valley College

Chris' hjemmeside: ​​​http://www.chrisdamm.dk/

Chris' e-mail: damm_chris@msn.com

Au pairs

Sophia Bjørnsen, farum

Familien stabler-holland, maryland , usa

​​

Sophias blogg: http://medtilusa.blogspot.com/

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube