Intern Internship I utlandet - gir deg verdifull jobberfaring​

Hva er et internship i utlandet?

Et internship i utlandet betyr at du får en praksisplass eller blir utplassert i en bedrift for kortere periode. Målet er å gi deg opplæring, jobberfaring, ny kunnskap og forståelse innenfor ditt fagområde, samtidig som du blir kjent med en ny kultur og forbedrer språkkunnskapene dine. Internship gir deg et stort pluss på CV'en, gir deg et internasjonalt nettverk og mange arbeidsgivere setter pris på at du har slik jobberfaring. Det viser at du er moden, ansvarsfull, tilpasningsdyktig og du har større kultur- og språkforståelse enn jobbsøkere uten internship jobberfaring.

Et Internship i utenlandet er for deg som er i gang med å studere på universitet eller på høgskole ( minimum 1 år når du søker), og gir deg verdifull jobberfaring innenfor ditt fagområde. Du kan søke om et internship inntil 12 måneder etter at du har avsluttet din utdanning.

Krav til å få et internship (jobberfaring) i utlandet

​For å bli bli tatt opp i internship i utlandet programmet må du oppfylle følgende krav

  • Alder: 18-35 år.
  • Norsk statsborger.
  • Fulltidsstudent - minimum 1 år av utdanningen din. ELLER: Ferdigutdannet - men ikke for mer enn 12 måneder siden.
  • Ha gode engelskkunnskaper ( Testes gjennom et intervju)
  • Du må være godt kjent med fagspråket på engelsk innenfor det fagfeltet du søker deg til. ( Du testes gjennom et intervju).
  • Du må være moden, ansvarlig, motivert og ivrig etter å lære og få jobberfaring i utlandet.

Arbeidsområder - internship (jobberfaring) i utlandet

​I Placed programmet tilbyr vi deg Internship i utlandet innenfor følgende fagområder:

Business, Marketing and Sales, Accounting and Finance, Hospitality, Tourism, Engineering, Computer Science, Law. Enten du velger Placed eller Self-placed programmet, så må det området du velger passe inn il utdanningen - dvs. at for eksempel en arkitekt ikke kan søke Intership på en regnskapsavdeling.

Lønn under internship (jobberfaring) i utlandet

Du kan få lønn under ditt internship i utlandet, og lønnen avhenger av din kunnskap, tidligere erfaring og type stilling i bedriften. Merk deg likevel: Internships kan også være ulønnet.

Boforhold under internship (jobberfaring) i utlandet

​Boforhold er ikke inklusiv i internship i utlandet programmet, men vi hjelper deg gjerne i Placed programmet å finne et sted å bo.

Varighet internship (jobberfaring) i utlandet

Et internship i utlandet i Placed programmet varer i 12-18 måneder. Ved Self-placed internship i utandet varer oppholdet 3-18 måneder. Ved begge programmene kan du reise rundt i USA i 1 måned etter at oppholdet ditt er avsluttet i bedriften. Det er mulig å forlenge oppholdet hos bedriften ved begge pogrammene. Du kan maksimalt oppholde deg i USA i 24 måneder - dvs. maksimum 2 år tilsammen (opprinnelig oppholdstid samt forlengelse).​

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube