Summer job USA

​Summer job programmet er for deg som er i gang med studiene dine og gjerne vil prøve å jobbe i USA i sommerferien din. Formålet med dette program er å tilby internasjonale studenter muligheten til å oppleve det amerikanske livet og forbedre språkkunnskapene i sommerferien.

Krav til Summer job i USA

For å bli tatt opp i programmet må du oppfylle ALLE følgende krav:

  • Alder: 18-28 år
  • Norsk statsborger
  • Oppmeldt og følger undervisning på en Høgskole eller på et Universitet (ingen unntak - sorry)*
  • Ha gode engelskkunnskaber (Du blir testet gjennom et intervju)
  • Have et godt helbred
  • Kunne reise minimum 2 måneder fra mai/juni til august/september


*) For å kunne delta er det ikke nok å ha avsluttet videregående utdanning og ha generell studekompetanse eller kompetansebevis. Du må være registrert og tatt opp på et studie ved en høgskole/univeristet.

Arbeidsområder til Summer job i USA

Vær forberedt på at det nesten alltid er ufaglærte jobber, som ikke krever noen spesielle kvalifikasjoner sånn som: Servitør, resepsjonist, piccolo, guide, opprydding, opvask, kokk, jobb i fast food restauranter, husholderske, butikksassistent, stuepik og lignende

Lønn og arbeidstider Summer job i USA

Arbeidsmengden avhenger av hvilken jobb du har. Det varierer mellom 30–40 timer pr uke. Lønnen ligger mellom US$ 6-10 i timen. Servitører og bartendere har en lavere timelønn, men de får til gjengjeld tips.

Innkvartering under Summer job i USA

I forbindelse med Placed programmet vil dine arbeidsgivere tilby deg et sted å bo, som typisk vil være på hotellet hvis du jobber på et sånt sted og du vil få det til en redusert pris. Du vil få informasjon om dette av arbeidsgiveren innen avreise. Flere studenter deler ofte leilighet og dubetaler selv for din bolig.

Summer job oppholdets varighet i USA

Du jobber 2-4 måneder i perioden mai til oktober og har mulighet til å reise rundt en måned etter at du har hatt siste arbeidsdag. Innen avreise mottar du visum som gjør det mulig for deg å være i USA i inntil 5 måneder.​​

Adresse

Torvet 6

N-2000 Lillestrøm

Kontaktinfo

Tlf.: 99 28 13 00

Email address: info@myeducation.no

Sociale medier

Instagram Facebook Youtube